X: Rebirth jde do vydání s explozivním trailerem
zdroj: tisková zpráva

X: Rebirth jde do vydání s explozivním trailerem

14. 11. 2013 18:03 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Neskutečné se stává realitou a nadlouho odmlčený vesmírný simulátor X: Rebirth se chystá k zítřejšímu startu mezi hráče. Vývojáři na hru lákají dalším efektním trailerem a ukazují při tom dost možná nejhezčí space porno od traileru na první Mass Effect.

V první polovině videa se tak za doprovodu elektronické muziky dočkáme mnoha ambientních lokací a následně dojde na prostřihy z vesmírných přestřelek. Média sice píší, že launch trailer je narvaný vybuchujícími hvězdolety, ale já jich napočítal jen osm. Souboje samotné malinko připomínají bitky z modifikace BSG: Beyond the Red Line, se vším tím bojováním po boku masivních lodí, což vskutku není na škodu.

Čeho jsem si naopak nevšiml, je nějaký akcent na filmovost, který vývojáři dopředu slibovali, a kvůli které vlastně přešli z tradičního klonu Elite na koncept "mateřské lodě plné dronů". Na druhou stranu, pokud vývojáři z Egosoft vsadili na méně animaček a více sandboxu, určitě to ocení nejeden hardcore hráč. Teď jen škoda, že lidé z Egosoftu nenašli na zahradě zakopané nacistické zlato a nedodělali hře i pěchotní pasáže. Snad příště. I tak famózně působící X: Rebirth bude k dostání od zítřka.

...

Nejnovější články