World of Warcraft: Bitva o Azeroth skončila soubojem na život a na smrt
zdroj: tisková zpráva

World of Warcraft: Bitva o Azeroth skončila soubojem na život a na smrt

26. 9. 2019 13:20 | Video | autor: Václav Pecháček |

VAROVÁNÍ: ČLÁNEK OBSAHUJE SPOILERY Z PŘÍBĚHU WORLD OF WARCRAFT: BATTLE FOR AZEROTH. Horda to má ve WoWku těžké. Každou chvíli si zvolí náčelníka, kterému trošku rupne v bedně a začne páchat genocidální zločiny. Nejdřív to byl Garrosh, novou kontroverzní vládkyní je Sylvanas. A ti Horďáci, kterým se její vláda nelíbila, se konečně odhodlali s tím něco udělat.

Blizzard příběhové zvraty v datadisku Battle for Azeroth rád provází naprosto vymazlenými cutscénami a tentokrát si dal opravdu záležet. Povstalecké síly Hordy v čele se Saurfangem, Thrallem a králem Anduinem oblehly Orgrimmar, který zůstává v držení sil věrných Sylvanas.

Saurfang pochopitelně nechce vidět, jak se na hradbách masakrují bratři a sestry lišící se jenom v tom, že někteří odmítají zradit právoplatnou náčelnici. A tak Sylvanas vyzve na souboj muže proti ženě. Orka proti nemrtvé. A poteče krev.

Nechť vzpomínka na Saurfanga Čestného nikdy nevybledne.

Kdyby se Sylvanas na konci neprořekla, že jí na Hordě vlastně vůbec nezáleží, dopadlo by to pro ni asi naprosto skvěle. Saurfang mrtvý, rebelové demoralizovaní, její vláda nad Hordou zajištěna. Takhle ovšem musela zmizet po smrtijedsku – a dál pokračovat ve svém tajném plánu, který, jak se ukazuje, má předem dohodnutý s královnou nag Azsharou. Má něco společného se Starými bohy a nebude pěkný.

V příštím, posledním patchi 8.3 uvidíme, co paní Windrunner přesně chystá. Ale ať už se stane cokoliv, doufám v jedno: Že Blizzard i nám, laikům a odpadlíkům, kteří se do Azerothu odmítají sami vrátit, bude dál servírovat jedno perfektní příběhové video za druhým.

Nejnovější články