Monkey Business přidá do Far Cry 3 čtyři mise a opičku
zdroj: Ubisoft

Monkey Business přidá do Far Cry 3 čtyři mise a opičku

19. 10. 2012 14:30 | Video | autor: Adam Homola |

Po Lost Expedition pokračuje Ubisoft v dalších bonusových drobcích, které dostanete k předobjednávce/speciální edici Far Cry 3 a které vám prodlouží herní dobu o několik desítek minut. Aktuálně se nám předvádí trailer na Monkey Business, balíček, který vám do hry přidá čtyři unikátní mise. Ty by vám měly podle tvůrců rozšířit herní dobu o rovnou hodinu. K Monkey Business se ale nedostanete jen tak, balíček je totiž součástí Insane Collector’s Edition.

zdroj: Archiv

Monkey Business hru obohatí o postavu svérázného Hurka a hlavně o jeho věrnou opičku Coco. Malá roztomilá opička s vlastní vestičkou a skoro půl kilem výbušniny C4. No řekněte, nebrali byste takového mazlíka domů? Coco bude site tahákem traileru, ale ty čtyři mise pro vás bude mít Hurk. A podle všeho se ponesou v tradičním Far Cry duchu. Navrch ještě dostanete pár bonusů do multiplayeru.

Budete se muset například dostat do starému chrámu a čmajznout tam diamanty. Pak od Hurka vyfasujete C4 a následovat bude spousta výbuchů na vodě a kolem ní. K traileru nám Ubisoft uvolnil i hezký arwork kreativní dvojice Hurt & Coco, kterým se můžete pokochat pod textem. Far Cry 3 vyjde na PC, Xbox 360 a PlayStation 3 už 30. listopadu.

Smarty.cz

Nejnovější články