Hlavní hrdina Dying Light 2 je infikovaný
zdroj: Foto: Techland

Hlavní hrdina Dying Light 2 je infikovaný

17. 6. 2019 12:10 | Video | autor: Patrik Hajda |

Aiden Caldwell to vážně nemá jednoduché. Dying Light 2 zachycuje svět dlouhých 15 let po událostech prvního dílu parkourové zombie akce, kdy je lidstvo samo sobě ještě větším nepřítelem než nemrtví. A Aiden možná bude brzy jedním z nich, jelikož se sám potýká s nákazou, na kterou zřejmě neexistuje lék.

Aiden je z těch, kteří ještě neklesli na mysli. Nevzdává se a věří v nějaký lepší život. Neuchyluje se k základním pudům, nezabíjí na potkání, aby se dostal k doušku vody. Doufá ve spojení lidí proti nemrtvé nákaze, která den co den a noc co noc ztenčuje lidskou populaci. Život má podle něj být víc než jen přežívání.

Sám má ale namále. Náramek na ruce vypadá jako měřič protilátek, které oddalují nevyhnutelnou proměnu v hnilobnou bestii. Půjde snad o podobný mechanismus jako v Dead Rising 2, kde si musíte každých několik minut bodnout těžko sehnatelná léčiva?

zdroj: Archiv

Potěšující zprávou je, že se o hudbu postará talentovaný Olivier Deriviere, jehož tvorbu jste mohli slyšet například v A Plague Tale: Innocence, 11-11: Memories Retold, Vampyr, nebo třeba Remember Me.

Dying Light 2 vyjde na jaře příštího roku na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články