God of War vyjde 20. dubna
zdroj: tisková zpráva

God of War vyjde 20. dubna

23. 1. 2018 17:47 | Video | autor: Adam Homola |

První letošní velká exkluzivita Sony pro PlayStation 4 se dostaví 20. dubna. Nový God of War měl vždycky vyjít v prvních měsících letošního roku a Sony očekávaný titul naštěstí pro majitele PS4 neodložila. Velké oznámení data vydání navíc vývojáři ze studia Santa Monica podpořili i novým trailerem.

Ten je zaměřený na příběh, který v předchozích hrách rozhodně nehrál prim. To by se tentokrát mohlo změnit, nebo minimálně posunout směrem k poněkud zahuštěnějšímu příběhovému pozadí. Ale hlavní by i nadále měla být akční hratelnost.

I z té v novém traileru uvidíme několik záběrů, a ty si v ničem nezadají s dříve vydanými videi. V hlavních rolích jsou přirozeně Kratos, Atreus a jejich cesta napříč nebezpečným fantasy světem. Malý náznak toho, co ústřední dvojici otce a syna čeká, si můžete pustit sami.

Datum vydání oznámilo studio Santa Monica na oficiálním PlayStation Blogu s tím, že vývojáři na hře pracovali bezmála pět let. Výsledek jejich snažení uvidíme exkluzivně na PlayStation 4 a PlayStation 4 Pro 20. dubna.

zdroj: Sony

Nejnovější články