Generál Vargas vysvětluje soubojový systém Wasteland 2
zdroj: tisková zpráva

Generál Vargas vysvětluje soubojový systém Wasteland 2

4. 9. 2014 19:30 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Skoro sedm minut tahových soubojů nabízí další video z post-apo RPG Wasteland 2, které vyjde už 19. září. Abychom však mohli s gustem sledovat i něco jiného než herní animace a grafiku, slouží ukázka jako seznámení s herním systémem. Uniknout by si ho neměl nechat nikdo, komu něco říkají slova "Fallout" a "S.P.E.C.I.A.L.".

Ve snaze vytvořit těžkého střelce se komentář zaměří na výběr vzhledu i posouvání kýžených charakteristik postavy. Právě tady udeří hřebíček na hlavičku. Coordination, Luck, Awareness, Strenght, Inteligence, Charisma, Speed - hlavní prvky postav jsou důvěrně známé a podobné systému Fallout her. A logicky, protože první Fallout se inspiroval právě u prvního Wastelandu. Co vše je potřeba zvýšit či snížit u správného kulometčíka? Dozvíte se v první polovině trailer.

V druhé půlce video představí masakr špatně sestavené skupiny a promptně zareaguje ukázkou akce správně sestavené skupinky i dalšími detaily - třeba speciálními schopnostmi či možností prokropit pevné objekty.

zdroj: Archiv

Nejnovější články