Evolve má skromný příběh, ale opravdu velká monstra
zdroj: tisková zpráva

Evolve má skromný příběh, ale opravdu velká monstra

3. 12. 2014 11:05 | Video | autor: Aleš Smutný |

„Jsou velcí, budou ještě větší a právě posnídali polovinu planety.“ Lepší větu pro úvod staromilského akčního filmu byste asi nevymysleli a z téhle estetiky si Evolve a jeho lov na velkou škodnou hodně bere. Evolve láká primárně asymetrickým multiplayerem, v němž čtveřice lovců stojí proti jednomu vyvíjejícímu se monstru a také diametrálně odlišnými typy lovců, což vyžaduje pečlivou spolupráci. Ale Evolve má i příběh.

Příběh není nijak objevný, ale vlastně je dobře, že se tvůrci nesnaží vytvářet něco zbytečně komplikovaného, když tu stejně jde jen o kooperativní (osamělé, jste-li monstrum) řádění, u kterého je každému zápletka ukradená. Víme všichni, jak to dopadlo s příběhem u Titanfall, který se Respawni snažili vyprávět uprostřed v multiplayeru hrané kampaně.

Co je na traileru, který zápletku načrtává nejzajímavější, je objevení dvou nových monster. Jedno je ona vytáhlá kudlanka, která se mihne v čase 1:54 a druhým je mnohooká obluda, která na vás zírá na konci videa. Právě tuhle obludu mohli pojmenovat sami hráči, když v hlasování dostali na výběr z několika jmen. Hlasování už je ukončené, takže jen musíme počkat na výsledek.

Beta Evolve bude exkluzivní pro Xbox One a přijde někdy v lednu. Plná verze Evolve pro PC, Xbox One a PS4 vyjde 10. února.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články