Destiny 2 představuje několik planet a klanový systém
zdroj: tisková zpráva

Destiny 2 představuje několik planet a klanový systém

25. 5. 2017 17:35 | Video | autor: Patrik Hajda |

Bungie před pár dny oficiálně oznámili pokračování multiplayerové střílečky Destiny. Po prvním traileru a streamu pokračuje zásobování informacemi o hře a jejím světě skrze videa. V dvojici nových se tentokrát dozvíte něco málo o nových světech a hráčských klanech.

První video se zaměřuje na nové planety a jejich unikátní biomy. Předně už tedy nemusíte pracně stoupat na orbitu, abyste mohli odcestovat do jiného systému, ale uděláte to jednoduše z planety samotné. A jednou z prvních planet bude stará dobrá Země, tedy její mrtvá zóna, kde přežívají zbytky lidské civilizace. Země má být zatím nejrozsáhlejší oblastí, na kterou se lze vypravit.

Další se představuje měsíc Saturnu Titan, na kterém lidé kdysi vybudovali utopické město, které nyní chátrá a potápí se. Titan je totiž složený téměř výhradně z vodních ploch, kde vám jedinou pevnou půdou pod nohama budou spletité systémy ropných plošin. Planeta Nessus byla zase svého času okupována Vexy, kteří zdejší přírodu nahradily mechanickými stroji a na žlutém měsíc Jupiteru IO vás uchvátí zajímavé siřičité struktury.

zdroj: Archiv

Destiny 2 sice můžete hrát v roli vlka samotáře, ale druhé video se vás snaží přesvědčit, že ta pravá zábava vás čeká po boku spoluhráčů. Komunitní online složka bude propracovanější, než v prvním dílu. Kdokoliv si totiž může založit vlastní klan, dát mu jméno, stručný popis a vybrat si vlajku. Ostatní hráči se pak mohou do vašeho klanu přidat a společně procestujete galaxii, získáte unikátní odměny atd.

S příchodem klanů souvisí i druhá nová mechanika takzvaných Guided Games. Ta má jednoduchým způsobem propojit sólo hráče s týmovými hráči. Tedy, máte-li klan, ve kterém vám před důležitým soubojem chybí jeden hráč, můžete takového hráče najít mezi sólisty. Ti se mohou dočasně přidat k vašemu klanu, aniž by si podávali žádost a přidali se natrvalo a mohou tak snadno zjistit, co jim týmová hra může nabídnout. Destiny 2 vyjde letos 8. září na konzolích, PC verze bude následovat.

zdroj: Archiv

Nejnovější články