Akční Super Time Force dýchá atmosférou 90. let
zdroj: tisková zpráva

Akční Super Time Force dýchá atmosférou 90. let

15. 5. 2014 12:16 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Slibně vypadající 2D akce (shmupSuper Time Force včera konečně vyšla, což šílenci ze studia Capybara okořenili i oslavným trailerem. A protože Super Time Force vskutku vydatně hraje na strunu parodie, 95 % stopáže traileru budeme namísto ukrutné řežby sledovat animák, který by klidně mohl být starý bratru 20 let.

Ujetost videa je tak markantní, až připomíná jistý fiktivní, leč dokonale výstižný trailer pro Call of Duty. Přemíra humotu v launch traileru, korelující mimochodem s dva roky starým trailerem z PAX, však rozhodně nevadí - titul nám svou hratelnost dosytosti ukázal už v předešlých videích.

Právě z nich jsme mohli ochutnat jak krutou řežbu, tak i parádní "osmibitovou" grafiku, a v neposlední řadě i originální herní prvek v podobě cestování časem. Při každém úmrtí je možné čas převinout zpět a zařadit se po bok svého minulého já. Mít jednoho na všední dny a jednoho na neděle! Proces je navíc možné opakovat, dokud si nenaklonujete armádu složenou pouze ze svých postaviček...

Zamrzí tak snad jedině cílová platforma Super Time Force. Ačkoliv je hra jako dělaná pro PC, užijí si ji pouze hráči s Xbox 360 a Xbox One. Zatím, o vydání PC verze totiž nikdo časem nepochybuje.

zdroj: Archiv

Nejnovější články