Nelineární Strike Force mise Black Ops 2 neprodlouží
zdroj: tisková zpráva

Nelineární Strike Force mise Black Ops 2 neprodlouží

26. 6. 2012 14:15 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Rovnou by se dalo říct, že prohlášení Johna Rafacze z Treyarchu ohledně délky kampaně není...

Rovnou by se dalo říct, že prohlášení Johna Rafacze z Treyarchu ohledně délky kampaně není nijak šokující. Vlastně vzhledem k formulaci možná trochu provokativní. „Na Black Ops 2 stále pracujeme, takže nevíme, jak přesně bude hra dlouhá. Myslím ale, že můžu bezpečně říct, že bude délka hry podobná té, jíž si mohli fanoušci Call of Duty užívat v předchozích hrách“. Vzhledem k tomu, že je délka kampaně hry spíše vysmívána, je to trochu nešťastné ujištění.


Ale jeden trumf v kapse Treyarch má. „Bude zde nový prvek, Strike Force úrovně, což je nový prvek, který podporuje znovuhratenost, takže vám hra může vydržet déle“. Rafacz tvrdí, že tyto mise budou přispívat k tomu, jak se nakonec projeví celkové geopolitické rozložení, ale je kolem toho tajemný, jako hrad v Karpatech.

„Víte, ono je to pořád ve vývoji. Příliš brzy na to, abychom řekli, kolik zde bude konců. Mohu ale říci, že během kampaně půjde hrát množství Strike Force misí. Důležité je, že dostanete jakési geopolitické pokrytí. Příběh bude stejný, ale ten obal bude mít podle vašeho úspěchu rozdílnou podobu“.

Dá se tedy říci, že podle toho, jak se bude dařit v daných misích, tak bude na konci vypadat svět. Navíc dané mise půjde znovu hrát, takže teoreticky můžete experimentovat s různými konci. Ale to, že kampaň zase půjde stopnout na cca šest hodin a nějaké drobné, to nezakryje.

Nejnovější články