Jaké hry vyjdou v dubnu?
zdroj: Zima Software

Jaké hry vyjdou v dubnu?

5. 4. 2022 11:30 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Je nám těžko, když píšeme tato slova, ale duben je skutečně důkazem, že nastalo nepříjemné herní sucho, které navíc dubnem ani zdaleka neskončí. Větší hry abyste pohledali a i pro ty menší budeme odbíhat leda tak do předběžných přístupů. Nu což, popadněte škrabku a vyškrabte z té bídy maximum!

5. 4. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch)

Po dlouhatánské době tu máme novou hru z lega! Tentokrát se studio TT Games vrací k univerzu Star Wars a do jednoho balíčku dává rovnou všech devět dílů hlavní skywalkerovské série. U nás už si můžete přečíst Pavlovu recenzi a zjistit, jestli hned zítra máte kupovat.

zdroj: Warner Bros. Games

5. 4. MLB The Show 22 (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch)

Milovníci baseballu se již posedmnácté mohou pustit do jeho simulace, přičemž vůbec poprvé v historii se taková možnost naskytne na Switchi. Podruhé v historii hru najdete rovnou v Game Passu a třeba jednou budeme psát, že se baseball probojoval i na počítače. Ale letos tomu tak bohužel není.

zdroj: Sony

15. 4. Polda 7 (PC)

Je to k nevíře, ale legendární český Polda je zpět ve svém již sedmém dobrodružství. Tentokrát čelí Pankrác invazi mimozemšťanů a vůbec poprvé v historii nebude na vyřešení světových problémů sám. Neodmyslitelnému hlasu Luďka Soboty a dalších českých dabérů budete naslouchat nějakých 12 až 15 hodin.

zdroj: Zima Software

20. 4. Postal 4: No Regerts (PC)

A další proslulá hra se již poněkolikáté vrací na naše obrazovky. Je ale otázka, zda nevkusný Postal má v dnešní době ještě co nabídnout. Soudě dle hodnocení předběžného přístupu jsou hráči s produktem nadmíru spokojení, takže se zjevně nebude opakovat otřesný zážitek z trojky a dostaneme otřesný zážitek nezapomenutelného druhého dílu. Jupí?

zdroj: Running With Scissors

26. 4. King Arthur: Knight's Tale (PC)

Legenda o králi Artušovi ožije a značně potemní s příchodem tohoto nadějného taktického RPG. Prožijete temný příběh, naverbujete hrdiny, vylepšíte je, ošetříte jim bebíčka, naštvete je svými rozhodnutími a s jejich pomocí vyzrajete na nejrůznější nepřátele v napínavých tahových soubojích.

zdroj: Neocore Games

27. 4. The Stanley Parable: Ultra Deluxe (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch)

Původní hra The Stanley Parable způsobila svého času poprask, když si trefně utahovala z toho, jak jsou vyvíjené ostatní hry. Nyní si tento klenot bude moct vyzkoušet nová generace hráčů v remasteru, který vyjde na všech myslitelných platformách a přidá i nějaký ten obsah navíc.

zdroj: Crows Crows Crows

27. 4. Vampire: The Masquerade – Bloodhunt (PC, PS5)

Pokračování Bloodlines stále nikde, tak můžete chuť po krvi zahnat alespoň s battle royale Bloodhunt. Na hře je nejzajímavější asi to, že se odehrává v Praze, kdy můžete pobíhat jejími uličkami plnými českých nápisů, ale i po jejích stověžatých střechách. A jelikož bude free-to-play, můžete jí dát šanci bez rizika lítosti nad vyhozenými penězi.

zdroj: Sharkmob

29. 4. Nintendo Switch Sports (Switch)

Kdo měl Wii, ten dost pravděpodobně měl i Wii Sports, hru, která využívala pohybové ovladače v nejrůznějších sportovních disciplínách. Nyní se pokračování prodejního trháku dostává na Switch, kde rovněž využijete gyroskopy v Joy-Conech k ovládání tenisu, bowlingu, chanbary, fotbalu, badmintonu a volejbalu.

zdroj: Nintendo

 

Další hry, které vyjdou tento měsíc:

5. 4. Before We Leave (PS4, PS5)

7. 4. Chinatown Detective Agency (PC)

7. 4. Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition (PC, PS4, Xbox One, Switch)

7. 4. Godfall (Xbox One, Xbox Series X|S)

7. 4. Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter (Switch)

12. 4. 13 Sentinels: Aegis Rim (Switch)

14. 4. Road 96 (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S)

20. 4. Star Wars: The Force Unleashed (Switch)

21. 4. Chernobylite (PlayStation 5, Xbox Series X|S)

21. 4. MotoGP 22 (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch)

21. 4. Teardown (PC)

26. 4. Zombie Army 4: Dead War (Switch)

Bez data: Klotzen! Panzer Battles (PC)

Nejnovější články