Icewind Dale II a AvsP 2: Primal Hunt gold
zdroj: tisková zpráva

Icewind Dale II a AvsP 2: Primal Hunt gold

6. 8. 2002 11:52 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Tak už je to konečně tady.

Icewind Dale II zdroj: tisková zpráva Black Isle Studios zakončili své práce na novém pokračování oblíbené RPG a prohlásili Icewind Dale II jako gold s tím, že by se měla v obchodech objevit už na začátku září. Bedliví čtenáři už jistě vědí, že společnost CD Project, která distribuuje hry a dává si navíc tu práci s lokalizováním některých z nich, dostala exklusivní práva i na tento titul. Z nedávné zprávy navíc vyplynulo, že by se českou verzi mohlo podařit vypustit už dva měsíce po světové premiéře. To by znamenalo, že Icewind Dale II mnozí z vás možná uvidí o Vánocích pod stromečkem.

Dalším titulem, který dospěl ke svému vylisování na tisíce CD, je rozšiřující datadisk k oblíbené střílečce Alien vs. Predator 2, který nese podtitul Primal Hunt. Ten vznikl v dílnách společnosti Third Law Interactive a detaily se o něm dozvíte zde. Prostřednictvím Sierry by měl AvsP 2: Primal Hunt na americký herní trh dorazit 13. srpna 2002, k nám se dostane samozřejmě o pár týdnů později.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Třetí hra prohlášená za gold je sice určena pro Xbox, ale jelikož jsme se o ní jednou zajímali a máme pro ni založenou také galerii, cítíme jako povinnost vás nyní informovat i o jejím dokončení. Jde o titul Buffy the Vapire Slayer vzniklý na základě stejnojmenného populárního seriálu o neohrožené bojovnici proti moru zvaném vampýři, který běžel i na naší TV. Buffy The Vapire Slayer vyla vyrobena společností The Collective a Electronic Arts se jí chystají uvést 20. srpna 2002.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Dokončení postihlo i hru Big Scale Racing od malé společnosti BumbleBeast. Její demoverzi si od poloviny července můžete stáhnout i na našich stránkách. Plná verze hry, z které si dnes můžete prohlédnout 9 čerstvých screenshotů, má obsahovat 6 tratí vycházejících z reálných závodů, propracovaný fyzický model, 10 různých aut s odlišným ovládáním, efekty počasí (déšť, mlha atd.), několik herních módů (training, quick race, championship) a druhů závodů (se stejnou třídou vozidel nebo všemi dohromady).

zdroj: GoneGold

korgull

Nejnovější články