Blizzcon bude a další články z WoWfan a HSfan
zdroj: tisková zpráva

Blizzcon bude a další články z WoWfan a HSfan

23. 3. 2014 18:02 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Máme tu opět víkend a s ním další shrnutí novinek z fanouškovských stránek WoWfan.cz a HSFan.cz, které se věnují dvěma hrám o Blizzardu – World of Warcraft a Hearthstone: Heroes of Warcraft. Díky nim budete mít přehled o dění a novinkách ve zmíněných hrách, dozvíte se něco o příběhovém pozadí a v neposlední řadě získáte i pár tipů k hraní.

Pro obě hry a všechny fanoušku Blizzardu je důležitá informace, že podle určitých náznaků to vypadá, že BlizzCon 2014 se konat bude! Co Blizzard na této obvykle megalomanské akci představí? Mohl by to být, velmi překvapivě, nový datadisk k WoW nebo ke Starcraft II? Bude poodhalen tajemný Titan? Detaily o Warcraft Movie? Nebo snad úplně něco jiného?

Na spekulace o novém World of Warcraft datadisku je přece jen ještě brzy, v současnosti všichni žijí chystaným Warlords of Draenor. Z nedávného rozhovoru s vývojáři jsme se dozvěděli, že datadisk by měl nabídnout mnohem větší možnosti k profigamingu a to hlavně v PvP. Snad se tedy brzy dočkáme nějakých eSports World of Warcraft turnajů. Jak však budou takové PvP souboje vypadat? To se v tuto chvíli těžko odhaduje, protože s příchodem datadisku dojde k velkým systémovým změnám ve hře: budou rapidně zmenšeny všechny staty, odstraněna spousta kouzel a měnit se bude i systém Crowd Control abilit.

V poslední době se také hodně řeší způsob cestování po Draenoru. Blizzard totiž již oznámil, že na novém světě nepůjde minimálně v prvních pár týdnech využívat létající mounty, a tak budete muset využívat pomalejší mounty pozemní. Dobrou zprávou však je, že jako pozemní mounty půjde používat všechny, i ty létající, jen jaksi nebudou moci létat, takže o svého oblíbeného draka nepřijdete.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Chcete-li si zahrát hratelné demo Warlords of Draenor, měli byste vyrazit do daleké Austrálie na PAX East, kde Blizzard právě toto demo bude mít k dispozici. Nepůjde však jen o WoW, na PAX East se zabaví i fanoušci dalších Blizzard her. Nenechte si ujít alespoň stream!

Nezapomínejme také na milovníky příběhu. V seriálu Blizzard Must Be Crazy jsme se dnes věnovali poslední části epické questové linie For Gilneas, v níž zjistíte, jak to s Worgeny dopadlo. A na závěr si také přečtěte druhou kapitolu oficiální povídky Road to Damnation, stojí to za to.

Pojďme se ale také podívat, jak si vedla hra Hearthstone: Heroes of Warcraft v prvním týdnu od svého oficálního vydání! Hearthstone byl už od začátku koncipován tak, aby mohl být hrán i na mobilech, tabletech a dalších zařízeních. Jako první byla představena verze pro iPad, která vyjde během pár týdnů, ale měli bychom se dočkat i verze pro Android.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Hra samotná se za svou krátkou dobu existence samozřejmě rychle vyvíjí a hráči k ní mají spoustu připomínek, takže se konala velká debata vývojářů s hráči, kde bylo představeno hned několik novinek. Hearthstone překvapivě stále skrývá mnoho tajemství, ale poodhalit je můžete díky článku Co možná nevíte o Hearthstone.

Snažíme se, aby si všichni naši čtenáři mohli sestavit balíček svých snů, a tak je zásobujeme návody a radami. Prozkoumat můžete například Legend Druid balíček nebo balíček hráče Sinexe, který se jako jeden z mála kvalifikoval na turnaj IEM v Katowicích. Přinášíme také návod pro Šamana, jak se dostat k jeho legendárním kartám bez finančních investic.

Při sestavování packů je samozřejmě složité vybrat mezi jednotlivými kartami. I s tím vám ale můžeme pomoct - pořádáme již šesté kolo “soutěže” o nejlepší legendární kartu a porovnat dvě zajímavé karty jsme zkusili v našem novém Souboji karet.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Až budete mít sestavený ideální balíček, nebojte se a vydejte se na nějaký turnaj. Jeden z nich pořádá HSfan.cz ve spolupráci s Logitech a vyhrát můžete opravdu zajímavé ceny!

Ačkoli je Hearthstone novou hrou, komunita, jež se okolo něj vytvořila, rozhodně není malá. Naopak je rozsáhlá a velice aktivní. Nejzajímavější výtvory tvůrčích hráčů jsme zaznamenali v našem komunitním okénku. Chceme ale budovat Hearthstone komunitu i u nás. Pokud se chcete podělit o své balíčky, podívejte se na projekt Bust the Boosters!

Na závěr bychom vám také rádi představili nový projekt, který sdružuje fan stránky všech her od Blizzardu dohromady - podívejte se na BlizzFan.cz! Jednou z prvních akcí, kterou pořádáme, je velká Launch Party k příležitosti vydání Diablo III: Reaper of Souls, tak nezapomeňte dorazit!

Nejnovější články