Artworky z Resident Evil: Revelations 2 se odkazují na lokaci z Code: Veronica
zdroj: tisková zpráva

Artworky z Resident Evil: Revelations 2 se odkazují na lokaci z Code: Veronica

5. 9. 2014 9:00 | Téma | autor: Ladislav Loukota |

Po nedávném odhalení Resident Evil: Revelations 2 se hra od Capcomu vybarvuje v detailnějších obrysech. Zdá se, že hlavní lokací hry bude ostrov Rockfort z dílu Resident Evil Code: Veronica. Vývojáři navíc v rozhovorech pustili několik informací o svých záměrech. 

Zmíněné ostrovní zasazení potvrzuje i obrázek na homepage hry. Temné kontury vězeňského rázu pak rovněž čpí z dalšího uniklého artworku ze hry.

Resident Evil: Revelations 2 zdroj: tisková zpráva

Michiteru Okabe se v rozhovoru pro Weekly Famitsu (via Kotaku) také pochlubil se záměrem, který měli tvůrci s pár dní starou upoutávkou viz níže. Významně vypadající náramky na zápěstích zombíků jsou dle něj podstatným příběhovým vodítkem, celkově však upoutávka údajně obsahuje hromadu dalších referencí. Více než cokoliv jiného tak video mělo poskytnout fanouškům námět k debatování.

Konkrétnější však zatím vývojáři nejsou. Záměrně. Proces postupného odhalování Revelations 2 tvůrci postavili na citování kultovních propriet hororové série. Ačkoliv to značí recyklaci použitých motivů značky Resident Evil, fanoušci na něco takového dozajista uslyší více, než na nepodařené experimentování v posledních několika dílech. 

zdroj: Vlastní

Nejnovější články