Star Wars: TIE Fighter

Star Wars: TIE Fighter

Články

Hry podle filmů: Dlouhá cesta ke kvalitě

Laciné pokusy vydojit ještě pár dolarů z populárního hitu kin, ale i pecky, o kterých se mluví se stejným obdivem jako o jejich filmových předobrazech. Hry podle filmů si prošly dost dlouhou a dost bolestivou cestu. Teď to ale vypadá, že se dostaly do cíle a nikdy nebyly v lepší formě. Možná i proto, že už vlastně podle filmů moc nejsou...

Síla vás provázej, GOG.com nabízí pořádné slevy na Star Wars hry

Jelikož se blíží 4. květen (May the Fourth be With You), GOG.com spouští slevovou akci na celou řadu titulů spojených se ságou Star Wars. Pokud vám tedy nějaký kousek v digitální knihovničce chybí, teď je ten správý čas na doplňování, protože v rámci Blaster a Saber Bundlu jde sehnat tyto hry s 37% respektive 76% slevou. Což už je nabídka, která se neodmítá, protože tohle jsou droidi, které hledáte.

GOG konečně nabízí hry od LucasArts včetně X-Wing a TIE Fighter

Denně na nás útočí baterie nových her, které záměrně vypadají staře, tentokrát ale čelíme útoku her, které nejenom staře vypadají (a nemyslím to ve zlém), ale staré jsou. Staré, ale dobré. Vlastně dobré, některé z nich i vynikající. Polákům z GOG se totiž podařilo na světlou stranu síly přetáhnout Disney a hry této firmy se postupně začnou objevovat v nabídce oblíbeného digitálního obchodu. A jestli vás Disney netankuje, což bych chápal, mělo byste si vzpomenout, že Disney už nějaký čas znamená i LucasArts a Lucasfilm. Na GOG si tak můžete nově zakoupit šestici her od LucasArts včetně trojice, která doposud v digitální podobě k mání nebyla - X-Wing, TIE Fighter a Sam & Max.