Saints Row IV: Enter the Dominatrix
Věková dostupnost

Saints Row IV: Enter the Dominatrix

Články

Režisér Rychle a zběsile chystá film podle Saints Row

Jednou se to podařit musí. Tomb Raider si dá reparát, Pokémon: Detektiv Pikachu nevypadá vůbec marně, zatímco Sonic se rýsuje spíš jako guilty pleasure. A třeba takový Doom půsibí už z prvního traileru vyloženě pekelně. Zlomí se dnes už otřepané prokletí filmů podle her díky Saints Row? Mohlo by...

Bondage a dinosauři v traileru Saints Row IV: Enter the Dominatrix

Pokud byste čirou náhodou nevěděli co je to Saints Row IV: Enter the Dominatrix, hlavní tváře ze Saints a dodatečné titulky vám to vysvětlí (případně to pěkně shrnul Adam). Ale pozor, v traileru uslyšíte, že to bylo na Saints Row moc šílené. Cože? Něco by mohlo být moc šílené na Saints Row? Exhibici nepříčetnosti, titul s pravidelným cestováním „přes čáru“? Není možná!

DLC Enter the Dominatrix pro Saints Row IV vyjde za dva týdny

DLC Enter the Dominatrix má zajímavou historii, která by stála za pořádné poodhalení. Oficiálně se ví snad jen to, že se DLC připravovalo už pro Saints Row The Third, načež se práce pozastavily a začalo se dělat rovnou na Saints Row IV. Zákulisní šeptanda ale hovoří o tom, že vývojáři dostali po celé té taškařici s THQ za úkol Dominatrix předělat na plnohodnotnou čtyřku. Jiné spekulace zase hovoří o souběžném vývoji čtyřky a Dominatrix s tím, že z toho mohlo být i něco víc. Ale to jsou všechno jenom tlachy. Fakt je ten, že Enter the Dominatrix bude nakonec DLC pro čtyřku a vyjde už za pár týdnů.