Wargame: AirLand Battle rozšíří komunitní patch zdarma
zdroj: tisková zpráva

Wargame: AirLand Battle rozšíří komunitní patch zdarma

2. 8. 2013 19:25 | Preview | autor: Adam Homola |

Tak trochu po vzoru Codemasters a jejich komunitního patche pro Grid 2 přichází vývojáři ze studia Eugene Systems s něčím dost podobným. Co si komunita vydupala, to taky dostane. Pokud patříte mezi hráče nedávno vydané strategie Wargame: AirLand Battle, můžete se těšit na macatý patch, nebo spíše lépe řečeno DLC. Bude zcela zdarma, příznačně se jmenuje Vox Populi a vývojáři ho sestavili přesně na základě vašich přání a stížností.

Tvůrci vyzdvihují fakt, že DLC Vox Populi chystali přesně tak, aby vyhovělo požadavkům komunity. Z předchozího Wargame: European Escalation se vrátí populární mód Conquest a v AirLand Battle bude dostupný jak pro multiplayer, tak pro hraní proti AIčku. Na rozdíl od módu Destruction nebudete muset v Conquestu zničit nepřátelské síly. Bude záležet především na vašich schopnostech zabrat a udržet větší území než nepřítel. V Conquestu půjdou hrát všechny existující multiplayerové mapy.

Tradiční kampaň, kterou už teď můžete hrát v módu Versus, můžete nově hrát v kooperativním módu s kamarády proti umělé inteligenci. K tomu budete moci navíc ve Skirmishi vybrat u každého nepřítele (AIčka samozřejmě) národnost a výbavu. A aby toho nebylo málo, komunitní DLC do hry přidá 24 nových jednotek a 5 nových map, které je možné hrát v módech Destruction i Conquest. Vox Populi by mělo být k dispozici už nyní.

Nejnovější články