Symphony se představuje jako stylová hudební střílečka
zdroj: tisková zpráva

Symphony se představuje jako stylová hudební střílečka

29. 6. 2012 15:32 | Preview | autor: Adam Homola |

Pamatujete ještě na Audiosurf? Parádní kousek, který se snažili mnozí napodobit, ale nic výjimečného ze všech těch hudebních miniher asi nevzešlo. Teď se na trh hudebních “miniher” chystá nový kousek, který vypadá hodně slibně - Symphony. Na Symphony se v Empty Clip Studios pracuje už přes tři roky a hra prý za tu dobu prodělala tolik změn, že je od své prvotní verze k nepoznání. Další tři roky ale na Symphony čekat nebudeme - hudební taškařice by měla vyjít už 6. srpna na PC.

Na rozdíl od Audiosurfu tady nebudete s raketkou nikam jezdit. Budete stát víceméně na místě a jezdit budou nepřátelé. Vaším úkolem bude, jak jinak, je co nejrychleji sestřelit. Hudební hra je to proto, že podle tempa zvolené písničky se bude odvíjet i tempo samotné hry. Když si tam dáte nějaký ploužáček, tak u hry možná usnete. Když tam dáte nějaký pořádný metál, tak nebudete stíhat. To je klasika, známá i z jiných hudebních her.

zdroj: Archiv

Symphony k tomu navíc přihazuje ještě speciální zbraně, které budou také fungovat na základě hudby, stejně jako střílení nepřátel - když přijde beat, nepřátelé vystřelí. Slovy vývojářů má každá písnička svoji vlastní osobnost a ta se má promítnout i do hratelnosti. Ve hře pak nechybí klasické věci jako předměty, vylepšení, power upy, odemykání nových obtížností, schopností a dalších libůstek. Prostor pro znovuhratelnost tu bude velký. Uvidíme, jestli se Symphony podaří sesadit z trůnu hudebního krále Audiosurf.... a co na to pak řekne nový Audiosurf Air.

Nejnovější články