Audiosurf 2

Audiosurf 2

Články

Vyšla hudební jízda Audiosurf 2, otestovat ji můžete v demu

Dodnes vzpomínám na první Audiosurf a pro mne takřka scifistický koncept proměny písně v závodní dráhu. Když pominu na tu dobu geniální nápad, prostá kombinace adrenalinové jízdy a vámi zvolené skladby způsobila, že jsem s původní hrou strávil spoustu poslechovo-herních hodin. Takže musím zaplesat nad faktem, že vyšel v plné verzi Audiosurf 2, který, pokud nevíte, zda vám podobný styl sedne i dnes, na Steamu nabízí k otestování i demo, takže nekupujete zajíce v pytli.

Fight Club #227 HD: Assassin's Skate

Moderátora Pavla Dobrovského a šéfredaktora Games.cz Petra Poláčka doplnilo ve Fight Clubu 227 zrzavé duo Grygar-Olejník a celá čtveřice se společně vrhla na rozebrání všeho, co v uplynulém týdnu hýbalo světem videoher. Nemohli se tedy vyhnout prvním záběrům z Assassin's Creed Syndicate, které vzbudily mezi hráči bouřlivou debatu o budoucnosti série. 

Hudebně-herní trip Audiosurf 2 vyjde na konci května

S ohledem na desítky hodin, které jsem utopil hraním prvního Audiosurfu, je ostudné, že jsme o pokračování psali naposledy v době, kdy se ještě nejmenovalo Audiosurf 2, nýbrž Audiosurf Air. Od té doby nic, přestože už od konce roku 2013 mám dvojku v knihovně svých her na Steamu. Kolikrát jsem early access verzi spustil? Jednou, možná dvakrát. Jak říkám, ostuda. Zkusím ji ale odčinit informací o tom, že Dylan Fitterer vydá hotovou verzi Audiosurf 2 už 26. května.

Audiosurf Air nabídne hudební závodění ve vylepšeném obalu

Audiosurf (stejně jako jeho klony) byla hra, od jejíhož pojetí levelů i kustomizace by se...

Hudebně závodní Audiosurf se vrací

Že je Rock Band nejlepší hudební hra? Guitar Hero? DJ Hero? Samá voda. Největší hudební...