První část singleplayer kampaně pro Hearthstone vyjde už příští týden
zdroj: tisková zpráva

První část singleplayer kampaně pro Hearthstone vyjde už příští týden

18. 7. 2014 10:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Nakonec to Blizzard přeci jen stihne ještě v červenci. Po několika týdnech čekání vývojáři oznámili, že první část singleplayerové kampaně Curse of Naxxramas pro Hearthstone: Heroes of WarCraft vyjde 23. července, čili už příští středu.

Ve středu vyjde první "křídlo" dungeonu Naxxramas s podtitulem Arachnid Quarter. Jde o první z pěti křídel, která budou (měla by) vycházet s týdenním rozestupem. Je jedno, na jaké platformě Hearthstone hrajete, DLC vyjde souběžně pro Windows, Mac i iOS verze. Pokud Arachnid Quarter vyzkoušíte během prvního měsíce po vydání, získáte první křídlo zdarma.

Zbývající čtyři křídla si pak můžete dokoupit za 18 euro nebo každé zvlášť za 6 euro či 700 herních zlaťáků. Kdyby vám Arachnid Quarter utekl (na jeho bezplatné stažení a vyzkoušení máte zhruba měsíc), vyjde vás celý balíček pěti křídel na 22 euro. Detaily ohledně ceny balíčku pěti křídel, jednotlivých epizod i možnosti, jak si dokoupit například jen tři epizody, najdete v tomto článku z minulého týdne. Brzy vám také Curse of Naxxramas předvedeme v našem dalším gamesplay videu.

Nejnovější články