Singleplayer kampaň pro Hearthstone není levná, ale vydělat si na ni můžete i hraním
zdroj: tisková zpráva

Singleplayer kampaň pro Hearthstone není levná, ale vydělat si na ni můžete i hraním

9. 7. 2014 11:28 | Novinky | autor: Adam Homola |

Cenu a další detaily o prvním singleplayerovém DLC do Hearthstone: Heroes of WarCraft jsme se měli dozvědět už minulý týden, ale Blizzard je Blizzard a pochlapil se holt až tento týden. Kompletní Curse of Naxxramas vás každopádně vyjde na 21,99 euro, za což získáte nárok na pět křídel (epizod) létající "pevnosti" Naxxramas, která tvůrci zpřístupní postupně - každý týden se odemkne jedno křídlo.

První křídlo s názvem Arachind Quarter by měl Blizzard vydat ještě tento měsíc. Další křídla (Plague Quarter, Military Quarter, Construct Quarter a Frostwyrm Lair) budou následovat v následujících týdnech.

Během prvního měsíce si můžete Arachnid Quarter stáhnout a pustit zcela zdarma. Zbylá křídla už budou zpoplatněná a pokud vám první část DLC během startovního měsíce uteče, zaplatíte později i za něj. Kdo zaváhá nehraje! Pokud ale úvodní nabídku využijete a Arachnid Quarter během prvního měsíce spustíte, stačí si zbylá čtyři křídla dokoupit za 17,99 euro.

Curse of Naxxramas si samozřejmě nemusíte kupovat jen v celku, ale i po jednotlivých epizodách. Každé křídlo vás samostatně vyjde buď na 5,99 euro, nebo na 700 herních zlaťáků. Na různé balíčky však Blizzard poskytuje docela výraznou slevu. 

Třeba jako vlastníci prvních dvou epizod si zbývající tři můžete dokoupit za 13,99 euro (namísto 17,97). Poslední dvě epizody vás pak v balíčku vyjdou na 8,99 euro (namísto 11,98).

Hearthstone: Heroes of WarCraft zdroj: tisková zpráva

Klidně si tedy můžete třeba během prvního měsíce zdarma vyzkoušet Arachnid Quarter, a když budete mít našetřeno dostatek zlaťáků, dokoupíte si za týden Plague Quarter právě za ně. A když se vám pak zachce zbývajících tří epizod, tak buď zaplatíte 13,99 euro, nebo můžete sbírat zlaťáky a zbývající tři epizody dokoupit postupně za 700 zlaťáků za epizodu.

Dát dohromady 700 zlaťáků není těžké - Hearthstone nabízí každý den několik úkolů, za jejichž splnění vás odmění několika desítkami zlaťáků a někdy klidně i stovkou. Nafarmit 700 zlaťáků za týden by tak neměl být žádný velký problém, pokud se hraní věnujete každý den pár hodin a daří se vám. Nebo vyzkoušejte Arénu, ve které si můžete při úspěchu přijít na solidní odměny i ve formě zlata.

Na první pohled se může zdát cenovka 21,99 euro hodně, ale zatím nevíme, jak velké a propracované DLC bude - Hearthstone žádnou singleplayerovou kampaň nemá a není tedy s čím srovnávat.

Curse of Naxxramas každopádně přinese několik nových karet, které dostanete za pokoření bossů v jednotlivých křídlech. V Arachnid Quarter na vás čekají Anub’Rekhan, Grand Widow Faerlina a Maexxna.

Chybět nebude hned v první epizodě ani Heroic Mode, který se pro dané křídlo zpřístupní poté, co ho pokoříte. Bossové jsou v Heroic módu výrazně obtížnější a dle slov vývojářů mají provětrat i nejzkušenější hráče Hearthstone. Pokud se vám podaří na Heroic porazit všechny bosse daného křídla, dostanete jednu speciální kartu.

Hearthstone: Heroes of WarCraft zdroj: tisková zpráva

Curse of Naxxramas vyjde pravděpodobně nejdříve na konci července, ale odklad na příští měsíc vyloučit nejde. Známe Blizzard. Jestliže je tedy stav vašeho účtu nepříznivý, můžete se do vydělávání zlaťáků hned vrhnout - to by bylo, abyste do konce měsíce nenasbírali plněním úkolů alespoň na dvě, tři epizody.

Nejnovější články