Na Steam přistály dvě nové kampaně pro Space Hulk
zdroj: tisková zpráva

Na Steam přistály dvě nové kampaně pro Space Hulk

22. 11. 2013 14:46 | Preview | autor: Adam Homola |

Space Hulk byl sympatickou snahou jak představit dnešním hráčům starou klasiku, ale nepovedlo se to zcela na jedničku. Hra od Karla Drdy vyfasovala pětku, ale zase je pěkné, že se vývojáři nevrhli rovnou na další díl. O “jedničku” se starají a teď ji rozšířili rovnou o dvě stahovatelné kampaně. Kousky s názvy Defilement of Honour a Sword of Halcyon můžete už nyní koupit na Steamu a vrhnout se do nových dobrodružství vesmírných mariňáků.

V obou kampaních vás čeká dohromady deset nových úrovní a dojde i na nové herní prvky a změny v prostředí. V tiskové zprávě se tvůrci chlubí především přepážkovými dveřmi a ventilačními šachtami, které by měly přidat do hratelnosti něco trošku nového. DLC to nejsou úplně nejlevnější, ale díru do kapsy vám taky neudělají. Každé vychází na pět euro, takže dohromady za obě dvě dáte něco kolem 270 Kč. Obě kampaně najdete na Steamu, konkrétně tady a tady.

V minikampani Sword of Halcyon bude hrát hlavní roli stejnojmenná loď, která opustila orbit planety Falkan, ale po jedné nepříjemné události je loď plná Genestealerů. Kampaň Sword of Halcyon bude hlavně o časovém presu, když musíte Genestealery vyprovodit z lodě co nejrychleji. V této kampani budou k dispozici také ony nové dveře, díky kterým půjde úplně odříznout a uzavřít některé oblasti.

Kampaň Defilement of Honour se bude točit kolem strojovny s jedním pradávným navigačním zařízením. Blood Angels se budou muset pokusit strojovnu zneprovoznit dřív, než se vrhnou na Space Hulka. V této kampani budou novinkou ventilační šachty, do kterých budou mít přístup pouze Genestealeři.

“Jsme nadšení, že můžeme univerzum Space Hulka rozšířit o dvě nové kampaně. Obě populární kampaně z archívů White Dwarf přidávají do hry nové prvky, které hratelnost opravdu oživí,” uvedl v tiskové zprávě šéf studia Full Control, Thomas Hentschel Lund. Vývojáři k příležitosti vydání obou DLC vydali také několik nových obrázků z obou kampaní, na všechny se můžete samozřejmě podívat v naší galerii.

Nejnovější články