Dynasty Warriors 7 a znovusjednocení Číny
zdroj: tisková zpráva

Dynasty Warriors 7 a znovusjednocení Číny

27. 10. 2010 16:16 | Preview | autor: levis |

Již v březnu 2011 se příznivci akčních mlátiček se smyslem pro asijské hry dočkají dalšího dílu ze série Dynasty Warriors, jehož preview kód nedávno opsal povinné kolečko u tamních herních časopisů. Podle útržkovitých nových informací bude hra dějově zasazena do 3. století našeho letopočtu, kdy západní větev dynastie Ťin znovusjednotila Čínu a definitivně tak ukočnila předchozí Období tří království.

Vyjma samotného království Ťin si budete moci zahrát za řadu historických postav, autoři ale slibují také zapracování filmečků rovnou do hry nebo zbrusu nový mód Chronicle, kde se budete moci jen tak potulovat po celé Číně a své postavičce psát úplně jiný osud, než jaký ji přiřkly učebnice dějepisu.

Sedmý díl série má také poprvé podporovat stereoskopické 3D brýle a řada postav se tentokrát objeví se stejnými zbraněmi, jaké měly v pátém díle série (např. flétnu nebo dva meče). Díky novému systému si jinak zbraně budete moci kdykoliv během bitvy prohodit, a to dokonce i uprostřed některého komba. Jinak vás čeká přes tři sta různých variací na jednotlivé modely zbraní.

Nejnovější články