Démoni na válečné frontě NecroVisioN
zdroj: tisková zpráva

Démoni na válečné frontě NecroVisioN

25. 6. 2008 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Věrohodnou první světovou válku už jsme tu měli, ale objevili se v ní upíři, démoni a ohnivé lebky?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Pokud od her nevyžadujete hyperrealistické zasazení a příběh, ale čistě a jenom zábavu, právě vám bude určená FPS NecroVisioN od autorů Painkillera, která v sobě zkombinuje zákopovou zoufalost z první světové, upíry a démonické síly.

Jejím hrdinou bude obyčejný americký kluk, který se dobrovolně přihlásil do britské armády a tím si splnil přání kýženého válečného zážitku (tehdy nic neobvyklého). V samotném začátku hry se tedy ocitnetě přímo na frontě a titul si snadno spletete s věrohodnými válečnými simulacemi zasazenými do stejné doby: budete čistit německé bunkry, utíkat před jedovatými plyny, podnikat masové zátahy na nepřátelské zákopy atp.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jenže pak to začne: při jednom použití německého plynu se nad vámi náhle objeví obrovská ohnivá lebka a řekne vám cosi v tom smyslu, že váš život je dávno ztracen a duše že připadne démonům. Odsud to půjde od desíti k pěti, nejprve vás napadne plamenný démon s nevyčerpatelnou zásobou ohnivých koulí, o chvíli později už budete po kamenných schodech klesat do podzemního světa démonů a upírů. Vítejte zpět v Painkillerovi.

Samozřejmě se všichni veteráni Call of Duty a Medal of Honor teď musí chytat za hlavu, co je to za hloupost, ale dle dojmů zahraničních novinářů si NecroVisioN skutečně na nic nehraje a plně se soustředí na zábavu a chytlavou, nikdy nepřestávající akci. Co na tom, že satanické figury z pekla sestřelíte obyčejným Lugerem, pokud vás to bude bavit. V pozdější fázi hry si navíc nasadíte démonickou rukavici a do střetů s bossy vyrazíte již vyzbrojeni slušnou dávkou satanické magie. To vše v parádním grafickém hávu se spoustou motion bluru a ve dvou verzích, jedné pro DirectX10, druhé pro obyčejný DX9 (tzn. stejně jako Cryostasis).

NecroVision vyjde pro PC letos na podzim - více v dosavadním zpravodajství:

Střílečky Necrovision a Cryostasis na E3  [14.7.2007 14:14 - korgull]
Horor Necrovision vydá Cenega  [3.4.2007 10:10 - korgull]
NecroVisioN - 1. světová, Vampýři a Démoni  [1.7.2006 10:10 - korgull]
Hororová FPS Necrovision pro PC/X360  [9.6.2006 10:10 - korgull]
zdroj: Gamespot, IGN, PCGH

levis

Nejnovější články