Hororová FPS Necrovision pro PC/X360
zdroj: tisková zpráva

Hororová FPS Necrovision pro PC/X360

9. 6. 2006 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už loni na podzim hovořilo vývojářské studio The Farm 51 o tom, že začalo pracovat na nějaké nové akční hororové FPS pro PC a Xbox 360, ale žádné bližší podrobnosti o tomto svém projektu neprozradilo, navíc s tím, že si budete muset počkat i na screenshoty a demo.

Nevím, jak to bude s demem, ale screenshoty už jsou tu a s nimi i první konkrétnější informace o hře jako takové, včetně předpokládaného termínu vydání.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Předně byste asi měli znát název projektu - Necrovision. Příběh hry začíná v roce 1916 a skoro by se zdálo, že zde půjde o horory 1. světové války, ale to byste se mýlili. Přestože si projdete některá z bojišť následujíc osudy mladého Američana, jenž se nechal naverbovat do britské armády, záhy spolu s ním zjistíte, že je tu jakési mnohem horší zlo. Ocitnete se tváří v tvář temnému a brutálnímu světu démonů, vampýrů a dalších, velmi zlých kreatur. Dokonce se stanete jeho součástí, když se coby démon pokusíte zachránit lidský či vampýří druh před silami temnoty. S vydáním titulu se počítá ještě letos. Tvůrci si věří, neboť prohlašují, že jejich Necrovision bude jednou z nejlepších next-gen stříleček tohoto roku.
zdroj: GGMania

korgull

Nejnovější články