Bound by Flame připomíná, že půjde o fantasy RPG
zdroj: tisková zpráva

Bound by Flame připomíná, že půjde o fantasy RPG

12. 9. 2013 20:11 | Preview | autor: Ladislav Loukota |

Francouzští vývojáři Spiders Studios sice překypují potenciálem, na svém kontě však mají spíše polotovary jménem Of Orcs and Men a Mars: War Logs. Třeba však "do třetice" překvapí svým chystaným fantasy RPG Bound by Flame, které znovu tluče na dveře teaser trailerem obsahujícím boje s malými i velkými potvorami. Navíc Spideři odhalili i něco více o herních mechanikách.

V tiskové zprávě hra slibuje dynamické a taktické souboje, které sázejí na skilly, elegantnější animace a užití Magie (s velkým "M"). O něco přitažlivěji a konkrétněji zní samotný příběh, v němž si střihneme existenci žoldáka posedlého ohnivým démonem. Díky tomu si hráč bude muset volit cestu mezi silami hostitele a posedlounka, a vybírat tak jednotlivé skilly. Cesta za ohnivou stranou Síly bude samozřejmě lemována i vizuální proměnou hráčova avatara, a není to jediný dynamický aspekt Bound by Flame.

...

Dále totiž hra nabízí i větvící se vyprávění – některé z kapitol mají nabídnout odlišné scénáře i hratelnost v závislosti na hráčových rozhodnutích a volbě mezi lidsko-démonskými možnostmi. Jako v každém správném RPG bude možné i upravovat geroje, čili vybrat jeho pohlaví a obličejové prvky, chybět nebude ani výroba předmětů nebo možnost verbovat kolegy. Meč pak budeme moci smočit v bohaté nabídce kreatur od "stínových draků" po "ledová stvoření".

Prozatím se zdá, že Spideři nabízejí tak trochu opět totéž jako minule, kompromis mezi AAA titulem a budgetovkou určenou spíše menší komunitě. Třeba však překvapí příjemným černým koněm. Zkouškou ohně budeme moct procházet na PC, PS4, PS3 a Xboxu 360 z kraje roku 2014.

Nejnovější články