PES 2013
Věková dostupnost

PES 2013

Články

Bitva Realu s Bayernem v traileru na PES 2013

Letos to bude mít Pro Evolution Soccer 2013 hodně těžké, alespoň tak soudíme z našich...

Záběrům z Pro Evo fotbálku chybí fyzický aspekt FIFA her

FIFA 13 už si dnes svou chvilku slávy z prezentací Kinect ovládání užila a nyní je tedy čas na hlavním a jediném rivalovi, PES 2013 od Konami. Japonci se s prezentací svých videí moc nemazlí, prostě jen sestříhají ty záběry ze hry, které jim přijdou efektní, dlabou na nějaké komentáře, hlášky či grafické kejkle a spoléhají na charisma svého titulu. A vlastně ještě na ksichty z reálu známých hráčů, na jejichž parádičky, kličky, góly, přihrávky ale i brankařské zásahy se dnešní video soustředí.

Potrénujte na podzimní sezónu s demoverzí PES 2013

Sám vím, ze svého okolí, že Cristiano Ronaldo je osoba milovaná i nenáviděná bez ohledu na své fotbalové kvality. No, asi to bude tím gelem. Pokud patříte do tábora těch, co z něj nadšení nejsou, bude pro vás PES 2013 dosti rizikový titul, protože Ronaldo jej zaštiťuje svou přítomností, obličejem a do značné míry zřejmě i fotbalovým umem (motion capture apod.). To je však riziko, které Konami nese spojením s konkrétní známou tváří, stejně jako jej nese EA, když vybírá hvězdu na přebal dalšího ročníku FIFA fotbálku.

Představení herních módů ve fotbálku PES 2013

Pokud by se udělovaly body za samotnou prezentaci, Konami by s tímhle videem k chystanému...

Kostička pro pejskaře: první záběry z PES 2013

O Češích se krom jiného říká, že jsou národem pejskařů. Ale s ohlédnutím na fakt, že se tu řady příznivců série PES rok od roku tenčí na úkor popularity série FIFA, o tom dost pochybuju. Anebo to možná bude tím, že zde série PES nikdo oficiálně nedistribuuje, protože se to prostě nevyplatí. Buď jak buď, nový PES vyjde i letos a ksichtem hry bude Cristiano Ronaldo. Ale o tom už jsme tu na Games psali, stejně jako o slibech tvůrců ohledně novinek a vylepšení.

PES 2013 ubere plyn a přizve Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo je výrazná osobnost, na první pohled. A jako taková budí pozitivní i negativní emoce. Mám třeba kamaráda, který jej nesnáší od pohledu tak, že i kdyby ho bavily virtuální fotbaly, tak by třeba PES 2013 hrát prostě nemohl už jen kvůli faktu, že hru svou osobností zaštiťuje právě Cristiano Ronaldo. Naštěstí, skuteční fandové herních fotbálků se takovými margináliemi nezaobírají a jde jim o to, jaká bude hra samotná a s čím letošní ročník PES přijde. Podle oznámení, které bylo symbolicky načasováno tak, aby kolidovalo s dnešním vydáním Euro 2012 DLC pro FIFA 12, toho chce letošní PES přinést opravdu hodně.