Transformers: Fall of Cybertron oficiálně
zdroj: tisková zpráva

Transformers: Fall of Cybertron oficiálně

7. 10. 2011 13:50 | Novinky | autor: levis |

Update (13:49) Dnešní oficiální tiskovka od Activisionu prozradila, že Fall of Cybertron má popisovat poslední hodiny občanské války mezi Autoboty a Decepticony. Ve hře spolu budou zápasit o kontrolu nad domovskou planetou Cybertron, což v konečném plánu povede k jejich nucenému exodu z domovského světa. Za původní příběhovou linkou hry stojí najatí scénáristé Activisionu a Hasbra, samotný vývoj hry obstarají opět vývojáři z High Moon Studios. "Tentokrát se bude hrát o víc než kdy předtím, a také na mnohem větší ploše," dodal David Oxford, viceprezident Activisionu.

Původní text: Na obálce příštího čísla Game Informeru se skví zbrusu nová sci-fi akce ze světa Transformers, dál přiživovaného hollywoodskými celovečerními filmy. Nová hra se bude jmenovat Fall of Cybertron a nejen názvem naváže na poslední vydaný herní titul War for Cybertron. O tom novém se zatím ví jen maličko: prý si v něm budete moci zahrát za oblíbeného Grimlocka a nechat ho zmorfovat do jeho dinobotí podoby.

Na dvou různých obálkách časopisu jsou k vidění samozřejmě Bumblebee a Optimus Prime, dva soustavně nejoblíbenější transformeři z celé série. Transformers: Fall of Cybertron vyjde v roce 2012 pro Xbox 360 a PlayStation 3. Existenci hry poprvé potvrdili vývojáři z High Moon už v době, kdy byl k dalšímu filmu oznámen paralelně vyvíjený Transformers: Dark of the Moon. Alespoň asijští hráči se mohou těšit také na Transformers MMO.

Nejnovější články