The Elder Scrolls Online vyjde i na nových konzolích
zdroj: tisková zpráva

The Elder Scrolls Online vyjde i na nových konzolích

11. 6. 2013 11:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

The Elder Scrolls Online od Zenimax Online Studios je jedno z mála velkých západních MMORPG her v přípavě, které jsou pořád víceméně klasického střihu. Alespoň teda zatím žádný free to play, nebo mikrotransakce oznámené nejsou a z toho co víme, to na ně zatím vůbec nevypadá. Zatím bylo tohle velké MMORPG oznámeno pouze na PC a MAC, ale na tiskovce Sony na letošní E3 k tomu Bethesda přihodila ještě PlayStation 4. A aby toho nebylo málo, v následné tiskové zprávě se potvrdil i Xbox One.

Z klasické PCčkové onlineovky se tak stal multiplatformní MMO titul, který se bude na konzolích ovládat přes gamepad, případě s nějakou dobrovolnou možností hlasového ovládání, což zatím oznámeno ještě nebylo. Jak na PCčko, tak na konzole, vyjde TESO na jaře 2014.

“Jsme nadšení z toho, že můžeme hru vedle PC a MACa dostat také na konzole. Je to jedna z věcí, na kterou se nás pořád ptali fanoušci, když jsme hru původně oznámili a my jsme rádi, že jim jejich přání můžeme splnit. Každý si bude moct hrát TESO tak, jak to vyhovuje jemu,” řekl v tiskové zprávě Matt Firor, který na The Elder Scrolls Online pracuje jako šéf vývoje.

...

Do betatestu PC verze hry se prý přihlásilo už několik milionů fanoušků. Betaverze se dostaví časem i na konzole, takže by mohla být hra v příštím roce docela dobře odladěná. Konzolová beta by měla začít ještě někdy letos. Zajímalo by vás, jestli budou hrát všichni společně na stejných serverech bez ohledu na platformu? To nás taky, ale tohle zatím ještě Zenimax drží pod pokličkou.

Nejnovější články