Open beta Battlefield Hardline začne v úterý 3. února
zdroj: tisková zpráva

Open beta Battlefield Hardline začne v úterý 3. února

29. 1. 2015 18:30 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Informace o plánované open betě Battlefield Hardline je venku už od poloviny ledna, ale termín si EA a Visceral Games nechávaly pro sebe. Až do dnešního podvečera. Multiplayerová beta BFH poběží od 3. do 8. února a bude dostupná nejenom hráčům na celém světě, ale hlavně se všemi platformami. Vyzkoušet si pokus o spin-off Battlefield série mohou příští týden majitelé PC, PS4, PS3, Xbox One a X360.

Beta nabídne trojici map Downtown, Dust Bowl a Bank Job, kde se budou odehrávat souboje různého charakteru ve čtveřici (vlastně čtveřici) módů. V Hotwire musí zloději krást vyznačené vozy, zatímco po nich půjdou policisté. V Heist módu se banda zlodějů snaží dostat na kobylku bankovnímu sejfu a policisté jim v tom musí zabránit. Chybět prý v betě nebude pro Battlefield klasický Conquest mód pro 64 hráčů maximálně a hráči si vyzkouší též herní režim Hacker. Jeho podstatou je sledování aktivit protivníka na bojišti. Jeden hráč na každé straně má možnost například převzít ilegálně kontrolu nad bezpečnostními kamerami, vyhledávat pozice nepřítele a označovat oblasti, které by jeho tým měl bránit, nebo se pokusit dobýt. Režim Hacker bude hratelný v betatestu na všech mapách..

Jakkoli bude open beta omezená v počtu dostupných map a módů, naplno hru tvůrci otevřou pokud jde o systém progrese, na který se váže dostupnost různého vybavení, zbraní a dopravních prostředků. Klidně si tak můžete v této oblasti odemknout všechno, co nabídne i plná hra. Pokud vás ovšem hraní bety Battlefield Hardline bude bavit, což je dost podstatná podmínka.

zdroj: Archiv

Open beta BFH začne už příští týden v úterý a dokončená hra vyjde na výše uvedených platformách 19. března. Podrobnosti o mapách a herních módech (nejenom těch z bety) najdete na homepage hry.

Nejnovější články