Další open beta Battlefield Hardline nabídne dva módy, dvě mapy a žádný level cap
zdroj: tisková zpráva

Další open beta Battlefield Hardline nabídne dva módy, dvě mapy a žádný level cap

14. 1. 2015 19:29 | Preview | autor: Aleš Smutný |

Visceral Games prostřednictvím producenta Steva Papoutsise v oficiálním blogu odhalili detaily chystaného otevřeného betatestu multiplayeru Battlefield Hardline. Termín spuštění betatestu si zatím tvůrci nechali pro sebe, ale betu si stoprocentně vyzkouší majitelé všech platforem, na kterých má hra v březnu vyjít (PC, PS3, PS3, Xbox One a X360). Na účastníky beta čeká dvojice módů, dvě mapy a žádný level cap!

Mód Hotwire kombinuje boj a rychlost. Zločinci v něm musí ukrást několik předem označených vozidel a dostat se s nimi na určenou lokaci, zatímco policisté se jim v tom snaží zabránit. Druhým módem v betě bude Conquest pro 64 hráčů, který dobře známe z Battlefield 4.

V betě nebude žádné omezení na maximální dosažený level, takže vytrvalí jedinci si mohou zvolené povolání (nebo všechna) vymaxovat a získat všechny zbraně i gadgety, které by měly hrát v Battlefield Hardline mnohem větší roli, než v jiných dílech série.

Informace o betě doplňuje prosba, abyste na fórech hlásili všechny problémy, ale i postřehy obecně, aby tým zvládl vychytat všechny problémy a přinesl „co nejstabilnější hru v den vydání.“ Battlefield Hardline vyjde 19. března na PC, PS4, PS3, Xbox One a X360.

Nejnovější články