Květnové hry z předplatného na konzolích vás vezmou na golf, do kuchyně i na staré rodinné panství
zdroj: tisková zpráva

Květnové hry z předplatného na konzolích vás vezmou na golf, do kuchyně i na staré rodinné panství

2. 5. 2019 11:07 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pokud jste nějakou dobu nezapnuli konzoli nebo nezavítali do jejího obchodu, máte ještě pár dní na to, přivlastnit si na PlayStationu 4 dubnové hry z předplatného PlayStation Plus, kterými jsou Conan Exiles a The Surge. V případě Xboxu One už je ze staré várky k dispozici jen Outcast: Second Contact. Ale netřeba zoufat, nová nabídka je za dveřmi.

Games with Gold

Microsoft zatím neomezil nabídku jako Sony, takže vás i tentokrát čekají čtyři kousky, z nichž dva rozjedete i na Xboxu 360. Celý měsíc máte na to, sáhnout na Xboxu One po párty hře Marooners. Celkem 25 miniher otestuje přátelství až šesti hráčů online, ale klidně i na gauči. Nic víc než ryzí zábava plná řvaní se zde neočekává.

V první polovině měsíce se nabízí Earth Defense Force: Insect Armageddon pro obě konzole. Jde o akční střílečku, ve které bráníte Zemi před invazí hmyzích mimozemšťanů. S tím vám pomůže na 300 zbraní, ale i dva kamarádi, se kterými si můžete dát kooperaci.

GWG_16x9_MAY_v3_JPG-hero zdroj: tisková zpráva

Další hra udělá radost milovníkům golfu. Od 16. května do 15. června je na aktuální konzoli k mání The Golf Club 2 Featuring PGA Tour, ve které si vyzkoušíte kariéru v oficiálně licencované soutěži z názvu hry. A konečně ve druhé půlce května bude na obou konzolích k dispozici akční plošinovka Comic Jumper, ve které zavítáte do mnoha žánrů a stylů komiksu.

Kromě toho se značně obohatí knihovna předplatného Xbox Game Pass, do které v průběhu května dorazí Wolfenstein II: The New Colossus, Wargroove, Surviving Mars, Tacoma, The Surge a další.

zdroj: Giant Sparrow

PlayStation Plus

U Sony už počítejte jen se dvěma hrami pro PlayStation 4. Jednou z dvojice je praštěná párty hra Overcooked (její první díl), ve které až čtyři hráči bojují s časem v kuchyni a snaží se naservírovat co nejvíc objednávek. Hru jsme si kdysi zahráli i v redakci, takže se můžete podívat, jaká je to taškařice.

Druhou, a tedy i poslední hrou květnového Pluska je oceňovaná adventura What Remains of Edith Finch, ve které v pochmurném osamění odhalujete osudy prokleté rodiny. Obě hry si můžete přidat do knihovny počínaje 7. květnem.

Nejnovější články