Weird War, Joan of Arc, NWN: Underdark
zdroj: tisková zpráva

Weird War, Joan of Arc, NWN: Underdark

6. 9. 2003 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hanna Gehrke-Rosiecka z polského Techlandu nám poslala nové obrázky z válečného RPG Weird War, které bude vlastně nepřímým pokračováním celkem zdařilé Another War od Mirage Interactive.

Se svoji postavou, zvolenou ze tří tříd, se opět dostanete do vřav 2. světové války, během které navštívíte 150 lokací včetně afrických pouští, alpských štítů nebo Grónska. Celkem se ve hře postavíte 40ti druhům nepřátel, k čemuž poslouží i přes 50 typů zbraní. Více jsme se o Weird War zmiňovali nedávno, s jejím dokončením počítáme koncem roku, ačkoliv v Techlandu nám zatím nebyli schopní říct přesný termín vydání anglické verze.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Weird War galerie  ||  Joan of Arc galerie  ||  NWN: Hordes of Underdark galerie

Johanka z Arku patří určitě k nejslavnějším ženám historie a právě proto si ji coby hrdinku stejnojmenné akční RTS/RPG vybrali i vývojáři z Enlightu, tedy studia jehož klíčovou osobností je známý designer Travor Chan. Hra Joan of Arc vás provede celým pozdějším životem slavné bojovnice a pochopitelně neodmyslitelnými bitvami, ve kterých narazíte i na další významné osobnosti nejen francouzské historie.

Neverwinter Nights: Hordes of Underdark bude již druhým datadiskem pro populární RPG, které kromě klasického přidání nových kouzel a zbraní uvede i šest prestižních tříd (více). Změn se dočká rovněž grafická stránka titulu, kterou předvádí pět přidaných screenshotů v naší galerii. Vydání Hordes of Underdark je naplánováno ještě před Vánocemi.
zdroj: PR, TTG, Bioware

kate

Nejnovější články