Another War 2=Weird War, Cold War Conflict
zdroj: tisková zpráva

Another War 2=Weird War, Cold War Conflict

25. 8. 2003 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Polský Techland dnes ohlásil, že chystá další titul, který se bude jmenovat Weird War: The Unknown Episode of World War II.

Another War 2 (Weird War) zdroj: tisková zpráva Nejedná se však o žádnou čerstvou novinku, nýbrž o pouhé přejmenování Another War 2, o jehož přípravě víme už od začátku letošního roku. Půjde tedy opět o akční RPG zasazené do prostředí 2. světové války, které má kombinovat dobrodružnou atmosféru jako z Indiana Jonese okořeněnou humorem ve stylu televizního seriálu Allo. Ten, pokud si dobře vzpomínám, kdysi vysílala i jedna z českých stanic. Zpracováním se má jednat o klasickou hru v isometrickém výhledu s vycentrováním na vaší postavu, což demonstrují i další obrázky v nižším rozlišení.

Příběh Weird War (Another War 2) začne v momentě, kdy torpédo zničí člun vašeho hrdiny, a ten se tak dostává do prostředí německé ponorky, která je právě na cestě ke splnění tajné mise. Svůj charakter si vyberete ze tří tříd a necháte jej specializovat se v jedné ze sedmi oblastí. Během hraní se dostanete do tří hlavních oblastí války a navštívíte cca 150 lokací - od exotických míst v Africe až po různé specifické regiony v Evropě. Tvůrci slibují nelineární průběh hry, 75 questů, padesátku zbraní a šedesát různých věcí jako doplňkové vybavení, plus samozřejmě možnost interakce s postavami i prostředím. Více naleznete snad již brzy na oficiálních stránkách, které jsou asi připojeny do internetu na modemu.

S oznámením nové hry přispěchali rovněž ruští Fireglow Studios, kteří se proslavili díky Sudden Strike II. Jejich chystaný počin ponese jméno Cold War Conflict a půjde opět o real-time strategii, zasazenou do období studené války, přičemž budete moci hrát jak za západní spojence, tak i za Sověty. Vydavatelem se stane Pointsoft a hra by měla být podle všech indicií venku již letos v listopadu, ale není zatím úplně jasné, jestli se tím nemyslí pouze německá verze.

kate

Nejnovější články