Neverwinter Nights: Hordes of Underdark
zdroj: tisková zpráva

Neverwinter Nights: Hordes of Underdark

26. 8. 2003 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nový datadisk k oblíbené RPG Neverwinter Nights - Hordes of Underdark, se bude moci oproti původní hře i jejímu prvnímu addonu Shadows of Undrentide kromě takových těch běžných věcí, které datadisky obvykle přinášejí (nové jednotky, třídy, příběh, apod.), pochlubit také významně vylepšenou grafickou stránkou.

Byl totiž navýšen počet polygonů a už jen to hře hodně přidalo. Novinkou by pro vás měla být i možnost odemčení kamery, díky čemuž se budete moci odpoutat od původního pohledu na hru a sledovat ji z perspektivy podobné third-person akci. Nyní však zaměřte svou pozornost do naší galerie, kde jsou k dispozici nové screenshoty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hordes of Underdark je věnován postavičkám vyšších úrovní, čemuž budou odpovídat i stvoření a monstra, se kterými se budete setkávat. Stejně jako první datadisk, i tento přidá do hry šest prestižních tříd - "plane shifter", "weapon master", "dwarven defender", "red dragon disciple", "champion of Torm". "Plane Shifter" je schopen se proměňovat v různé kreatury, včetně těch, které nepochází z jeho světa. "Weapon Master" je podobný jako "Kensei". "Dwarven Defenders" jsou vlastně svatí sktřetí bojovníci-obránci. "Champion of Torn" je super-paladin, ale asi nejneobvyklejší a nejzajímavější třídou je "Red Dragon Disciple", který je vybaven křídly, z jeho chřtánu se řine oheň a ze své pozice draka oplývá řadou výhod. Všechny tyto třídy a nová vylepšení datadisku budete moci sami prozkoumat snad ještě letos do konce roku.
zdroj: GameSpy

korgull

Nejnovější články