Nuclear Union

Nuclear Union

Články

Překrásný obrazový trailer na postapo akci Nuclear Union

Znovu se nám připomíná chystaná postapokalyptická RPG akce Nuclear Union, v níž se podíváme do Nového Sojuzu, státu, který vznikl na troskách SSSR, které dostalo několik nukleárních pohlazení během alternativní verze Studené války. Trailer se skládá jen z obrazů, které doplňuje velmi kvalitní hudební doprovod a nese se v ryze ruském duchu.

RPG Nuclear Union si hraje s postapo tematikou v SSSR

Když jsme s Alešem nedávno proháněli translatorem poznámky k čerstvě odhalenému postapokalyptickému RPG Novy Soyuz, tak jsme se modlili, aby hru nepotkal osud desítek dalších titulů ze států bývalého Sovětského svazu, které nikdy nevyjdou na Západě. Na vedení 1C naštěstí zablikal baterkou shůry Duch svatý a na tento popud se rozhodlo hru vyvézt do světa, což je v této chvíli, doku ještě netušíme, jak na tom bude hra s kvalitou, příjemná zpráva. Zápletku hry, která se doma v Rusku jmenuje Novy Soyuz a mimo Rusko Nuclear Union, jsme odhalili společně s trailerem už minule, dnes se podíváme, jaké konkrétní herní mechaniky tvůrci titulu nadělili do vínku.

Tvůrci Men of War chystají Novy Soyuz, postapo RPG ze „Sojuzu“

Dobrá, trochu vám lžu, on to vlastně není Sovětský svaz. On je to spíše Nový sovětský svaz, protože hra se jmenuje Novy Soyuz. Proč? Nu, představte si, že se Karibská krize nevyřešila tím, že by se na to obě strany po vyhroceném konfliktu vykašlaly. Představte si, že to obě strany „zmáčkly“ a vymazaly tak většinu světa z mapy obyvatelných oblastí. Nicméně, nepodceňuj Sověta, protože v téhle hře byli připraveni a zvládli evakuovat důležité osoby, podniky, no prostě vše potřebné pro zachování existence srpu a kladiva. Galerie #14955