Vaši parťáci udělají, co budete chtít. Naprogramujte si chování NPC v The Elder Scrolls Online
zdroj: Zenimax

Vaši parťáci udělají, co budete chtít. Naprogramujte si chování NPC v The Elder Scrolls Online

21. 8. 2020 15:51 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

O singleplayerovém šestém dílu série The Elder Scrolls stále ani slechu, jeho masivně multiplayerové online odnoži se ale daří. Během pandemie koronaviru vyšel pro TESO datadisk Greymoor, kde se můžete vydat do zamrzlých končin Skyrimu, tím ale výčet novinek zdaleka nekončí.

V rámci svého dobrodružství si už dlouhou dobu můžete pořizovat místa k přespání od skromných pokojů v hostinci přes chatky v horách až po luxusní haciendy a ty si vybavit nábytkem a dekoracemi dle vlastního uvážení. Stejně tak si do nich můžete přivést i své parťáky, s nimiž jste se seznámili na cestách, případně si tam odložit i svou sbírku jízdních zvířat a mazlíčků.

The Elder Scrolls Online zdroj: Zenimax

Dosud tahle sebranka mohla jen postávat na místě a čekat, až zase budete potřebovat jejich virtuální služby, ale s novým updatem může být jejich lelkování konečně minulostí. V režimu editace jim teď můžete nastavit vlastní trasy, kudy se mohou procházet či běhat, jak dlouho se mají na určitém místě zastavit. V kombinaci s většími instancemi tak můžete svou vesnici řádně probudit k životu.

Moje postava v The Elder Scrolls Online sice vlastní jen klíče k pokoji nad hospodou vybavenému přesně jedním nočním stolkem, červeným míčem a závěsem přes neexistující okno, což ovšem neznamená, že mě tahle možnost nezaujala. Pravděpodobně se do něj přihlásím příští týden jen proto, abych svému ochočenému vlkovi nařídila, aby po komůrce chodil pořád dokola.

Možnost nastavit trasy obyvatelům vašich domů přibude do TESO v rámci 27. updatu v pondělí 24. srpna.

Nejnovější články