zdroj: Zoemi Games

Těšte se na novou, tajemnou českou sci-fi adventuru Subsequence

19. 4. 2022 13:40 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Minulý týden vyšel již sedmý Polda a je ukázkou toho, že v České republice stále vznikají tradiční adventury. A není jediný. Na obzoru je totiž další, byť už o něco moderněji vypadající adventura Subsequence.

Za hrou stojí studio Zoemi Games, jehož název vám asi nic moc neřekne. To proto, že Subsequence bude jeho prvotina. Na hře dělá Kuba Pilař již sedm let, přičemž celý vývoj v průběhu rovnou dvakrát restartoval. Ale teď už je vše zjevně na dobré cestě k cíli, když se hra konečně odhaluje světu a láká na své vydání připadající na konec letošního roku na počítačích.

Subsequence vás vezme do vesmíru, do podzemního výzkumného střediska, nevyhnete se hořící výtahové šachtě, zatopenému zásobovacímu tunelu či toaletě. Nejedná se přitom o point-and-click adventuru, jelikož celou hru budete ovládat buď na klávesnici, nebo na gamepadu.

Přestože budete svědky nechutných scén, kdy se lidé či spíše jejich stylizované černé siluety dodávající hře na unikátnosti rozprsknou po zásahu laserem, nebude tu chybět humor. Ostatně to naznačuje i oficiální popis hry, který slibuje logické hádanky a varuje před lasery, které mají moc rozdělit vás na dvě půlky. Na konci roku zjistíme, jak se hra Kuby Pilaře povedla.

Nejnovější články