Skyrim v patchi 1.6 přidá souboje na koních
zdroj: tisková zpráva

Skyrim v patchi 1.6 přidá souboje na koních

25. 5. 2012 10:28 | Novinky | autor: Adam Homola |

Kůň byl ve Skyrimu pěkné zvíře. Ochotně vás vozil po kopcích a ještě ochotněji se vrhal na draky a jinou havěť. Jenže z něj nešlo bojovat. Žádný Mount & Blade. Pěkně zastavit, sesednout, tasit meč a až pak bojovat. To nadcházející patch 1.6 změní. Kromě spousty oprav bude jeho hlavním tahákem právě možnost soubojů na koních. Pokud nejste moc na meče a nad postelí vám visí plakát Legolase/Hawkeye, tak se nemusíte obrázku lekat. Souboje na koních nebudou jen pro válečníky na blízko, ale z hřbetu vašeho oře budete moct rozsévat smrt i na dálku, ať už lukem a šípy, nebo kouzlením.

Od Bethesdy je taky pěkné, že dá tenhle update všem hráčům zdarma, i když se vlastně jedná o takové malinkaté DLC. Doby koňských brnění jsou naštěstí dávno pryč. A zatímco netrpělivě čekáme na první pořádné informace o Dawnguard, prvním DLC pro Skyrim, můžeme si aspoň krátit čas šermováním přímo z koní. Kdo máte na PCčku Steam Beta Update, užijete si souboje z koní už dnes. Koňská šermovačka přicválá i na konzole, ovšem těžko říct kdy. Tam se bude asi ještě čekat na schvalovací procesy a certifikace Microsoftu a Sony, takže to asi hned tak nebude. Dřív či později se ale dočkají všichni.

Kromě soubojů na koních bude patch 1.6 hlavně o záplatování bugů a vylepšování hry obecně. Zlepšena má být umělá inteligence a její schopnost najít si cestu v prostředí, obecná stabilita hry, optimalizace paměti a vylepšení se dočká také spouštění efektních kamer po zabití nepřítele. Tvůrci zamakali také na padání hry kvůli bleskům, vyvolávání NPC nebo příšer, ale i na padání při loadování. Na kompletní seznam oprav se můžete podívat přímo na Bethesdím blogu.

Nejnovější články