Prosincová dovolená na Sicílii? S datadiskem pro Euro Truck Simulator 2 žádný problém
zdroj: tisková zpráva

Prosincová dovolená na Sicílii? S datadiskem pro Euro Truck Simulator 2 žádný problém

30. 11. 2017 15:47 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Mapa Ameriky se před necelým měsícem rozrostla o další stát Nové Mexiko, co se tedy kamionové simulace American Truck Simulator týče. Ale ani evropští řidiči nemusí smutnit, jelikož se jim už příští úterý odemkne zbytek Itálie v očekávaném datadisku pro Euro Truck Simulator 2 se jménem státu v názvu.

Unikátní kozačkový tvar Itálie vám za pár dní nabídne vysokou koncentraci měst po obou pobřežích vyhřátého státu, zatímco jeho páteř zeje prázdnotou jako v reálu. V SCS Software si pro vás připravili přes 11 tisíc kilometrů silnic vedoucích 19 novými městy, mezi kterými nechybí Neapol pod Vesuvem, ocelárny v Tarantu, ani mafiány prošpikované Palermo na ostrově Sicílie.

Krásnou krajinu doplňují všudypřítomné zříceniny i zachovalé památky, na obzoru se tyčí nechvalně známé sopky, centra historických měst jsou obehnána silničními obchvaty, plynulou jízdu znepříjemňují mýtné brány a evropský trh obohacují nové firmy se svým specifickým zbožím.

zdroj: Vlastní

Datadisk Itálie pro Euro Truck Simulator 2 vychází již 5. prosince na Steamu a stejně jako jeho dva předchůdci Francie a Skandinávie si od vás vyžádá příspěvek ve výši 18 eur. Zároveň s datadiskem se severní část Itálie (obsažená v základní mapě hry) dočká omlazujícího updatu zdarma. To aby vám šok při přejezdu z původní letité mapy do detailněji zpracovaného prostředí nepřivodil infarkt.

Nejnovější články