Další destinací kamioňáků v Euro Truck Simulator 2 bude slunná Itálie
zdroj: tisková zpráva

Další destinací kamioňáků v Euro Truck Simulator 2 bude slunná Itálie

14. 8. 2017 10:26 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Přestože se česká herní série s kamiony v hlavní roli přesunula co možná nejdál od Evropy, do západních oblastí Spojených států amerických v American Truck Simulator, nezapomínají vývojáři z SCS Software na svůj průlomový titul Euro Truck Simulator 2, který se na konci tohoto roku dočká již čtvrtého rozšíření mapy Evropy, tentokrát v podobě Itálie. Oznámení DLC navíc doprovází opravdu trefné video.

Někteří z vás se během probíhajících prázdnin určitě vydali či ještě vydají k italským plážím, horám a historickým městům na vlastní pěst. Pokud jste však letos pro svůj zasloužený odpočinek zvolili jinou destinaci a jste náruživými kamionisty, čeká vás v chladném období konce roku výjezd do krásné, teplé krajiny.

ETS2: Itálie se můžete těšit na prostředí plné kontrastů – jsou zde přímořské silničky, nad kterými se tyčí vrcholky hor, jednu chvíli jedete vyprahlou krajinou, aby na ni z ničeho nic navázala síť farem, a jindy zase vystřídáte moderní zástavbu s historickými centry. Není třeba zdůrazňovat, že Itálie bude oplývat krásnými scenériemi, které si užijete především při přejezdech Apenin - ať už po mostech, nebo tunely.

zdroj: Archiv

Když pominete páteř státu tvořenou pohořím, připravte se na poměrně velkou koncentraci měst po obou přímořských stranách. Jistě víte, že již teď můžete v ETS2 zavítat do několika koutů Itálie končící Anconou na jedné straně a Římem na té druhé. Dobrá zpráva pro všechny majitele hry – aktuální italská města se ještě před vydáním DLC dočkají bezplatného omlazujícího updatu, aby svou kvalitou odpovídala těm připravovaným.

Mapa Evropy se v Euro Truck Simulator 2 v minulosti rozrostla již třikrát. DLC Na východ! se postaralo o rozšíření České republiky, Polska, Slovenska a Maďarska, ve Skandinávii přibylo Norsko, Švédsko a Dánsko a v posledním dodatku se odkryla celá Francie. Itálie se k nim připojí před Vánoci.

Nejnovější články