Online akce PlanetSide 2 se naostro spustí za měsíc
zdroj: tisková zpráva

Online akce PlanetSide 2 se naostro spustí za měsíc

19. 10. 2012 13:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Připravovaná multiplayerová online střílečka PlanetSide 2 od Sony Online Entertainment se po dlouhém vývoji konečně dočkala oznámení data vydání. Velké multiplayerové akce chtiví hráči by si měli zapamatovat následující datum: 20. listopadu 2012. Už za měsíc se otevřou servery všem zájemcům a nebude se hrát na nějaké uzavřené/otevřené bety ale hezky naostro.

Nezapomeňte, že PlanetSide 2 bude free to play, takže si ji za měsíc bude moct vyzkoušet každý, aniž by bylo potřeba vysolit nějakou tu kačku. Vývojáři upozorňují, že spuštěním ostré verze už skončí veškeré mazání postav a podobné radovánky, které byly spojené s předchozím testováním hry v beta verzi.

Vedle oznámeného data vydání přišli vývojáři také s informací, že bitva o Auraxis se brzy rozšíří i na třetí kontinent. Nebude tak omezena jen na aktuální skalnatý Indar a arktický Esamir, ale přibude temný a bažinami prolezlý kontinent Amerish.

zdroj: Archiv

Trailer na kontinent Amerish

“Až se otevřou warpové brány, až vyletí první drop pody, až to ticho prolomí první střely, pamatuj si tohle. Není cesty zpět. Vzpomeň si na výcvik a přežiješ. Je to tady. Tohle je válka. Tohle je PlanetSide 2,” loučí se tvůrci v oznámení data vydání na oficiálním webu stylovou zprávou.

Nejnovější články