Destiny 2: Beyond Light se připomíná launch trailerem

30. 10. 2020 16:20 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Destiny 2 je na trhu už tři roky a za necelé dva týdny projde významnou proměnou. Dorazí do něj totiž rozšíření Beyond Light, které kromě nového obsahu výrazně zreviduje ten stávající. Vývojáři z Bungie se nyní připomínají launch trailerem, který ukazuje především nové schopnosti Guardianů. Ti se tentokrát kromě Světla budou muset obrátit i na Temnotu.

V traileru vidíme starého známého Zavalu, který temným hlasem upozorňuje na to, že Temnota už je tady. Na Europě pak Eris Morn a Exo Stranger předvádějí v praxi účinky schopností nové kategorie Stasis, která do hry přinese novou subclass.

Co se týče změn v obsahu, ze hry zmizí hned několik hratelných lokací, jako je Titan, Io, Merkur a Mars a také loď Leviathan, přibude naopak kosmodrom známý z prvního dílu a také měsíc Europa. Později po vydání má přibýt i raid Vault of Glass, který taktéž pochází z Destiny.

Změny se dotknou i zbraní. Autoři chtějí hráče motivovat k tomu, aby obměnili svůj arzenál, a tak do hry implementují maximální limit Power infusion, který časem starší výzbroj učiní méně výhodnou oproti novinkám.

Nově si také budete moci upravovat svého Ghosta, v průběhu čtvrté sezóny má dorazit i transmogrifikace zbrojí, která se vztahuje na legendární kusy vybavení. Změny postihnou PVE/PVP režim Gambit, který namísto tříkolového systému bude nyní mít jen jedno kolo a dojde k úpravě spawnu nepřátel a dalších detailů.

Vývojáři z Bungie kromě launch traileru vydali i delší dokument, kde se o novém rozšíření a budoucnosti značky hovoří do hloubky. Beyond Light startuje 10. listopadu na PC a aktuálních konzolích, 8. prosince má dorazit i na next-gen platformy. Destiny 2 bude v kompletní edici k dispozici ve službě Xbox Game Pass.

Nejnovější články