zdroj: Petr Šimůnek

Další ročník českých free-to-play závodů Engine Evolution přidá formule

6. 4. 2022 17:10 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Petr Šimůnek oznamuje v pořadí již třetí ročník své závodní série Engine Evolution. Ta se doposud soustředila jen na jednostopá vozidla a jejich vývoj napříč historií. Do třetice ale přicházejí změny a tou největší v Engine Evolution 2022 je rozšíření o dvoustopá vozidla z řad formulí.

Celkový počet vozidel se tak zvedne ze 70 na 90 a platí to i o tratích, protože ke stávajícím patnácti přibude dalších deset, skutečných i smyšlených. Jinak půjde v duchu názvu převážně o evoluci současného multiplayeru, grafiky, výkonu a tak podobně.

Engine Evolution 2022 je svými systémy blízký hrám z ranku World of Tanks. I tady si totiž vyberete jednu ze sedmi zemí a začnete s její nejslabší motorkou, abyste se záhy skrze strom výzkumu dostali k dalším motorkám a teď už vlastně i formulím a nepřebernému množství tuningových dílů.

I tentokrát bude hra free-to-play s tím, že za skutečné peníze si můžete přikoupit garážová stání, prémiové stroje a urychlit odemykání nového obsahu. Protože předchozí ročník opustil předběžný přístup teprve 12. ledna, musíme si na nový díl a jeho předběžný přístup počkat do třetího kvartálu letošního roku.

Nejnovější články