Co čekat od Vampire Survivors v roce 2024?
zdroj: Foto: poncle

Co čekat od Vampire Survivors v roce 2024?

11. 1. 2024 10:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

O Vampire Survivors je dle slov vývojářů ze studia poncle stále velký zájem, takže se nelze divit jejich zápalu a odhodlaní hru rozšiřovat i v roce 2024. Z nového updatu se dozvídáme, že snad během února vyjde aktualizace 1.9 Honey Moon, která vylepší výkon hry a po obsahové stránce má být podobná aktualizaci 1.7 Whiteout, jež přinesla novou oblast, relikvie, zbraň, postavu či achievementy.

V únoru by se zároveň měla veřejně začít testovat funkce cross-save, díky níž budete moct v rozehrané hře pokračovat napříč platformami. Tvůrci zároveň připomínají, že mají v přípravě několik projektů adaptujících Vampire Survivors, tedy kromě již oznámeného animáku se máme těšit na další věci.

Dále se pracuje na portu hry na další konzoli, kterou tvůrci nespecifikovali, ale vzhledem k tomu, že Vampire Survivors ještě není na PlayStationu, je to víceméně jasné. K tomu autoři zkoumají možnosti online kooperace, jejíž naroubování na hru prý není zas tak jednoduché a zatím se ani neodvažují potvrdit, že se této možnosti vůbec dočkáme, dokud si nebudou stoprocentně jistí její proveditelností.

Nakonec se v updatu velmi záhadně mluví ještě o takzvaných experimentech,  na nichž Poncle spolupracují s dalšími indie vývojáři a které jim dávají svobodu v… experimentování. No, uvidíme, co z toho nakonec bude a jaká další překvapení mají vampýři v rukávu.

Nejnovější články