Čeští Space Engineers od Keen Software vyjdou na Xbox One
zdroj: tisková zpráva

Čeští Space Engineers od Keen Software vyjdou na Xbox One

12. 8. 2014 17:28 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Když jsme během tiskové konference Microsoftu uslyšeli o „hře od talentovaných českých vývojářů z Keen Software, Space Engineers,“ naše patriotické chlopně alespoň trochu zaplesaly, protože mít samostatný segment s videem na takovéto akci už je něco. Zároveň tím ale byl oznámen příchod této velmi úspěšné vesmírné budovatelské simulace na nejnovější konzoli Microsoftu, Xbox One.

Marek Rosa z Keen Software poznamenává: „Jsme nadšení, že představíme Space Engineers novému publiku na Xbox One a nabídneme tak hráčům po celém světě stejné tvůrčí prostředí, jaké učarovalo hráčům na PC. S výkonem Xbox One budeme moci přenést všechny naše herní prvky a úžasné možnosti multiplayeru. Očekáváme, že komunita z Xboxu nás zaplaví svými úžasnými výtvory a světy, jaké si ještě neumíme představit.“

zdroj: Archiv

Space Engineers navíc budou držet roční exkluzivitu na Xbox One, než se, snad, vydá na další konzole. Zároveň jde o jeden z nezávislých titulů, které Microsoft na svou konzoli vede, a které mu mají pomoci konkurovat na tomto poli velmi aktivní Sony. Každopádně pro české studio jde dozajista o velký úspěch. Podívejte se ještě na trailer, kterým se hra na tiskové konferenci prezentovala.

Nejnovější články