Beta Diabla IV startuje už za měsíc
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Beta Diabla IV startuje už za měsíc

20. 2. 2023 13:55 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Akční RPG Diablo IV si budete moci vyzkoušet už za měsíc. Pekelné hordy začnou padat pod meči a kouzly prvních hráčů a hráček na PC a obou současných generacích konzolí od 17. do 19. března. Na IGN Fan Festu to oznámil hlavní designér hry Joe Shely. 

Betaverze bude v půlce března o víkendu k dispozici všem, kdo si hru předobjednali. O týden později, tedy mezi 24. a 26. březnem, si pak dlouho očekáváný hack and slash budou moci vyzkoušet úplně všichni.

K dispozici bude téměř celý první akt včetně hlavních i vedlejších úkolů. Progrese postav pak bude zastropovaná úrovní 25 a nebude se přenášet do plné verze hry. Pokud z ukázky výše nepoznáváte hlavní postavu, je to proto, že jde o vytvořeného hráčského avatara. Diablo IV bude totiž nově v ukázkách počítat i s upraveným vzhledem postav a na takové filmečky narazíte v betě hned několikrát.

Diablo IV vychází 6. června. Pokud jste si ale předobjednali ultimátní nebo deluxe verzi hry, můžete se do hraní pustit ještě o něco dříve: 2. června.

Ve hře by údajně měly být mikrotransakce, byť by po hlasité kritice Diabla Immortal neměly omezovat průchod příběhem a nabídnou pouze kosmetická vylepšení.

Nejnovější články