Neon Chrome

Neon Chrome

Články

V červnu je na PS Plus zdarma řezničina Killing Floor 2 a adventura Life is Strange

Měsíc se s měsícem sešel, a tak nastává čas na nějaké ty hry zdarma. Tedy jste-li hrdými členy klubu PlayStation Plus. V červnu se na hlavní konzoli od Sony sešly dva dost možná největší protiklady herních žánrů – brutální střílečka Killing Floor 2 a povedená příběhová adventura Life is Strange. Ty jsou na PS4 díky Cross-buy doplněny ještě rogue-like střílečkou Neon Chrome.

Neon Chrome je zběsilá kyberpunková střílečka s rogue-like prvky

Zběsilá palba, počet mrtvých nepřátel se blíží statistice z Komanda a po obrazovce létá barviček na způsobení záchvatu regimentu epileptiků. Neon Chrome působí jako destilát akčního žánru topdown stříleček a nemá daleko k Hotline Miami, byť se v klíčových prvcích liší. Kupříkladu úrovně zde budou procedurálně generované, na výběr máte vždy ze tří náhodně generovaných hrdinů a ještě je můžete vylepšovat skrze kyberimplantáty.

Bleskovky

  • 31. 5. 2017 - Update: Členové PS Plus programu obdrží v červnu Life is Strange (PS4), Killing Floor 2 (PS4), Abyss Odyssey (PS3), WRC 5:World Rally Championship (PS3), Neon Chrome (PSV, PS4)a Spy Chameleon (PSV). (+video)