Lone Survivor

Lone Survivor

Články

Director’s Cut verze 2D hororu Lone Survivor nešetří novinkami

Pixelatý 2D horor Lone Survivor oslovil Lucku Jiříkovou natolik, že se nezdráhala vytáhnout v recenzi značku s osmičkou, když si pochvalovala napínavý příběh, atmosféru, znovuhratelnost a volností v interakci s herním světem. Lone Survivor byla zkrátka výborná hra před rokem, je stále a zdá se, že má šanci být ještě lepší.

Best of 2012: Nejlepší adventura

Za ty roky už asi víte, že pro adventury máme v redakci Games.cz určitou slabost. A není to zdaleka jen proto, že nás Petr Ticháček soustavně upozorňuje na všechny nové kousky a nedá nám spát, dokud je všechny alespoň nevyzkoušíme. Nepopíráme, že v tom může hrát roli určitá míra nostalgie, ale každopádně jsme moc rádi, že adventury v posledních letech zaznamenaly neoddiskutovatelnou obrodu, a že právě tato kategorie patří v našem vyhlašování her roku mezi ty nejzajímavější.

Nezávislý rozcestník – máte pro strach uděláno?

Dnes budete v zajetí: tajuplného ostrova Half-Life 2 / Portal 2, temného města se strašidelnou náladou série Silent Hill, řádně promrzlých hor Grimrocku hodných Dungeon Mastera, rozkvetlých palouků a nespoutaného nicnedělání, jenom abyste následně viděli, jak vypadá nejkrásnější ikonoklasmus. Tak vlezte do želez!

Bleskovky

  • 29. 5. 2014 - Potvrzeno: Členové PS Plus programu obdrží v červnu zdarma hry PixelJunk Shooter Ultimate (Cross Buy, PS4), Trine 2: The Complete Story,  NBA 2K14 (PS3), Lone Survivor (Cross Buy, PS3) a Dragon Crown (PSV) a Surge Deluxe (PSV).

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
3. června 2012
Recenze