Life is Strange: Polarized (5. epizoda)

Life is Strange: Polarized (5. epizoda)

Články

Best of 2015: Nejlepší adventura

Příznivci adventur si budou letopočet 2015 pamatovat jako další skvělý rok „svého“ žánru. Nejde jen o to, že díky hrám jako The Book of Unwritten Tales 2, Tormentum nebo Technobabylon neztratily ani loni na dechu point’n’click adventury. Vedle nich totiž vznikla řada moderních kusů, které se sice nedrží klasického ovládacího schématu, ale to nejdůležitější, tedy vyprávění příběhu a budování atmosféry, zvládají na jedničku. A konečně, stranou nezůstaly ani inovace a nové nápady, které jeden z nejstarších herních žánrů potřebuje jako sůl...

Pozor na video z finálního dílu epizodické adventury Life is Strange - je plné spoilerů

Pokud jste ještě nestačili dohrát minulé epizody povedené francouzské adventury Life is Strange, tak vás musím hned zkraje varovat před spoilery. Zítra totiž vyjde poslední pátá epizoda první řady, což tvůrci avizují upovídaným trailerem. Ten odhaluje z dosavadních událostí poměrně hodně a pokud si Life is Strange chcete zahrát až po vydání všech epizod, pak byste se na něj dívat neměli.

Life is Strange spěje k finále první sezóny, sledujte nový teaser

Následující video je sice pouze krátkým teaserem k páté epizodě Life is Strange: Polarized, i tak se ale jedná o něco, s čím vezmou zavděk jistě všichni fanoušci této adventurní série. Video nám totiž potvrzuje dříve avizované datum vydání velkého finále první sezóny. Life is Strange: Polarized vychází na PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One a na PC 20. října.

Epizodické drama Life is Strange dospěje do finále 20. října

Čekání na finální epizodu Life is Strange bude tím nejdelším, jaké tato série pamatuje – pokud bychom čekali obvyklé dva měsíce, tak už bychom vyústění první série znali, ale jak naznačují francouzští vývojáři z Dontnod Entertainment, tak si počkáme ještě necelý měsíc. Poslední epizoda s názvem Life is Strange: Polarized totiž vychází 20. října na obvyklý soubor platforem.
Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Hodnocení čtenářů:
70/100
Datum recenze:
2. listopadu 2015
Recenze